speltips_skribent

Speltips Manchester United – Crystal Palace 24/11: Det här löser väl United?

Jose Mourinhos problem har varit många under inledningen på 18/19, men på lördag talar det mesta för att United vinner, någorlunda komfortabelt.

Twitter Facebook

Manchester United har lika många poäng upp till City, som de har ner till fel sida av nedflyttningsstrecket, det är ett faktum efter 12 spelade omgångar. United har alltså bara vunnit sex matcher så här långt, och det råder inga som helst tvivel om att man, i år är steget mindre än klubbar som City, Liverpool och Chelsea.

Säsongen är dock lång! United kan mycket väl studsa tillbaka, men då krävs det att Mourinho får ordning på försvarsspelet, den lagdelen som alltså fungerade bäst under fjolårets säsong. Faktum är att United noterats för minst ett baklängesmål, åtta matcher i följd i Premier League, senast man lyckades hålla nollan intakt var i segermatchen över Burnley, det var i början på september månad. Det håller givetvis inte ifall man har planer på att utmana i toppen.

Får man alltså bukt på de problem, så har United tillräckligt med kvalité i truppen för att klättra i tabellen. Det är en sak som är klar, och Mourinho har trots allt fått lite positiva nyheter under landslagsuppehållet. Lindelöf stod för två riktigt fina insatser och hyllades stort i brittisk media i dagarna och möjligtvis är det så att just han kan stabilisera deras försvarsspel!

På lördag lär dock inte försvarsspelet sättas på prov, åtminstone inte till den grad som i mötet mot City eller Juventus. Crystal Palace har trots allt bara noterats för sammanlagda åtta mål i ligaspelet, de har dessutom förlorat åtta av tolv spelade matcher och därför lär de högst troligt fokusera på försvarsspelet på lördag. Får de med sig ett oavgjort resultat så är det mer än godkänt, helt klart.

Vi testar ett kombinationsspel

För Uniteds del gäller det att ha en aggressiv, men samtidigt en offensiv approach. De är betydligt bättre än Crystal Palace och spelar på hemmaplan. Därför utgår vi ifrån att de trycker på direkt från matchstart. Mourinho har inte råd att spela en avvaktande fotboll, åtminstone inte mot ett motstånd av Crystal Palaces kaliber.

Spelare som Romelu Lukaku och Alexis Sanches behöver dessutom komma igång, och den här matchen är ett perfekt läge till att göra det. Det krävs betydligt mer av just de två spelarna, Alexis har alltså inte nätat sedan i segermatchen över Newcastle den sjätte oktober. Lukaku har samtidigt bara gjort fyra mål på elva spelade matcher. Det håller givetvis inte.

En som dock presterat är Anthony Martial, fransmannen har faktiskt varit mer än bra och i princip stått för alla Uniteds mål i de senaste omgångarna. Faktum är att han nu nätat i fem raka ligamatcher, mot City, Bournemouth, Everton, Chelsea och Newcastle – 7 mål är facit i de matcherna! Håll därför ett extra öga på honom.

Vi litar på United, och Martial i en sådan här match. Vi väljer därför att klicka in Manchester United att vinna + över 1,5 mål i matchen – till godkända 1,72 x insatsen hos Rizk Sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS RIZK SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Ny gåva, varje dag – fram tills julafton!

Missa absolut inte Rizk Casinos julkalender! Varje dag får du tre gåvor (uppåt mot 1000 kr) att välja mellan, från den 23:e november, fram tills julafton!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & över 1,5 mål i matchen
Odds: 1,72
Bolag: Rizk Sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming