speltips_skribent

Speltips Legia Warszawa – F91 Dudelange 9/8: Polackerna vinner!

Legia Warszawas urtåg ur CL-kvalet var ett stort misslyckande. Nu har de istället siktet inställt på att nå gruppspelet i Europa League!

Twitter Facebook

När lottningen föll på slovakiska Spartak Trnava, så jublade de flesta i Legia Warszawa-lägret. Det var möjligtvis inte den enklaste motståndaren att ställas emot i den andra kvalrundan i CL-kvalet, men det var samtidigt långt ifrån den bästa. Även spelbolagen var överens om att Legia var stora favoriter till att ta sig vidare från det dubbelmötet. Men efter att ha förlorat med 2-0 på hemmaplan, orkade polackerna inte vända på steken i returmötet, och urtåget blev ett faktum.

Och nu när det stora misslyckandet är ett faktum, så gäller det för Legia att istället rikta fokus mot Europa League. Och ytterligare en gång så är de på förhand väldigt stora favoriter till att ta sig vidare. Lottningen föll trots allt på F91 Dudelange – från Luxemburg – och här ska det väl ändå råda klasskillnad?

F91 Dudelange, som till vardags alltså spelar i den luxemburgiska ligan är precis igång med säsongen 18/19. De har endast hunnit med att spela en tävlingsmatch i den inhemska serien, och det är något som givetvis talar emot dem. Att de inte hänger med i svängarna nu när svårighetsgraden höjs är därför att räkna med.

Legia har inte direkt spelat många fler matcher, men åtminstone tre ligamatcher är avvärjda, samt det faktum att de har fyra möten från kvalspelet i bagaget. I grund och botten är Legia dessutom ett betydligt bättre fotbollslag än F91 Dudelange, och med tanke på att polackerna även infinner sig på hemmaplan, så har vi svårt att se att de inte ska kunna besegra det luxemburgiska motståndet relativt enkelt.

Fint odds på asianmarknaden

Vi har redan under tidigare säsonger bevittnat Legia Warszawa helt lägga ligafotbollen åt sidan när det vankas Europa-spel. Och så är fallet även den här gången – och så var även fallet under fjolårets säsong. Men i slutändan står man alltid där med ett ligaguld. Det gjorde man i fjol också.

Och tittar vi närmre på hur det rapporteras kring Legia i det polska nyhetsflödet, så kan vi direkt konstatera att Europa-spel i princip är obligatoriskt för klubbens del. Det är högsta prioritet, och vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett oerhört motiverat hemmalag på torsdagen. Räkna med att arenan fylls, och att det i sin tur bjuds på magisk stämning.

Därför tror vi också polackerna ser till att besegra sitt motstånd. F91 Dudelange lär högst troligt fokusera på att täppa igen bakåt, men så småningom så lär de sjunka ner alldeles för långt och det tror vi Legia kan komma att utnyttja. En tvåmålsseger är därför att räkna med – för så pass mycket skiljer det i nivå mellan lagen.

Legia Warszawa (-1,5 asian handicap) synas därför till godkända 1,60 x insatsen hos spelbolaget Malina Sports. Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS MALINA SPORTS – FÅ 2100 SEK I BONUS!

Satsa dina första 1000 kr helt riskfritt – hos Betsson!

Speljätten Betsson erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i riskfritt spel! Förlorar du ditt första spel, betalas hela insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: Malina Sports (2100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming