speltips_skribent

Speltips Krylia Sovetov – Zenit St. Petersburg 29/10: Stort favoritskap

Ett intressant speltips plockas fram, inför mötet mellan Krylia Sovetov och Zenit St. Petersburg i den ryska ligan.

Twitter Facebook

Zenit St. Petersburg infinner sig i topp av den ryska tabellen, fyra poäng före ligatvåan FC Rostov och då har dessutom Rostov matchen mer spelad. Zenit har med andra ord fått en fin start på säsongen, och givetvis har de siktet inställt på att bli mästare igen – senast man vann den ryska ligan var trots allt 2015.

Efter 11 spelade matcher i den ryska ligan har Zenit åtta segrar på kontot, vilket innebär att de bara inkasserat blott tre poängtapp. Ett tydlig statement, till att man menar allvar i år.

Tittar vi närmre på hur Zenit uppträtt i Europa League så kan vi konstatera att laget gått segrande ur två av sina tre inledande fighter. Man besegrade Bordeaux, så sent som i torsdags, och innan dess hade man även vunnit över Slavia Prag, och spelat oavgjort på Parken, mot Köpenhamn.

Viktigt att lyfta fram är dock det faktum att Zenit, trivs som allra bäst på hemmaplan. Där har de vunnit sex av sina sju inledande matcher under 18/19. På bortaplan ser siffrorna betydligt sämre ut, och faktum är att man faktiskt noterats för tre raka poängtapp på resande fot. Men, svårighetsgraden sänks ett par snäpp när man på måndag ställs mot Krylia Sovetov, något man ska ta hänsyn till.

De löser tre pinnar

Krylia Sovetov infinner sig under nedflyttningsstrecket, och har alltså endast noterats för 11 poäng på 11 spelade matcher. De har redan hunnit med att noteras för sex nederlag i år, och har dessutom en mycket svag målskillnad, som landar på -10.

Tre av Krylia Sovetovs sex hemmamöten så här långt har dessutom resulterat i en förlust, och därför finns det alla anledningar till att tro att man förlorar ytterligare en fight, när ligaettan Zenit kommer på besök. Det råder, i våra ögon, inga som helst tvivel om vilket lag som ligger närmst segern här.

Vi finner allting över oddset 1,70x vara intressant för en bortaseger i måndagens möte. I detta fallet trissar spelbolaget Betsson upp oddset till 1,74 och det tycker vi helt klart är värt en slant. Krylia Sovetov agerar trots allt nykomling i år, och ska helt enkelt vara steget för små här.

Därför klickar vi in den raka tvåan hos Betsson! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I RISKFRITT SPEL!

Testa Nightrush – få 1000 kr i bonus

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr! Det får nya kunder hos svenska Nightrush.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,74
Bolag: Betsson (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming