speltips_skribent

Speltips Japan – Polen 28/6: 1X2-tecknet synas!

Polen har spelat uruselt i VM så här långt, och dessutom sett väldigt omotiverade ut i sina två möten. Japanerna bör därför ha en god chans här.

Twitter Facebook

Det polska landslaget har fullständigt gjort bort sig i detta mästerskapet, och det grundar vi inte enbart i det faktum att de förlorat två raka matcher. Det kan givetvis hända vilket lag som helst, och samtidigt är vi nog alla överens om att Grupp H är ordentligt getingbo. Men deras två insatser – i matcherna mot Senegal och Colombia – har varit under all kritik! I våra ögon brast de helt enkelt i samtliga aspekter av spelet, det fysiska, tekniska m.m.

Det var onekligen klasskillnad mellan lagen, när Polen och Colombia ställdes mot varandra i söndags. Colombia var alltså steget större på samtliga saker – de var snabbare, smartare, mer tekniska och flera nivåer bättre än Polen. Det hela resulterade i att Polen förlorade med 3-0 – och urtåget ur VM blev också ett faktum i samband med det resultatet.

På torsdag spelar Polen förvisso för sin heder, men Japan spelar samtidigt om en plats i åttondelsfinalen – och i våra ögon väger det sistnämnda målet betydligt tyngre. Japan har dessutom överraskat positivt under detta mästerskapet – fyra poäng efter två spelade omgångar är en indikation på att åtminstone något fungerar.

Japan är snabba, tekniska och har en hög individuell kvalité i truppen. Och spelar Polen på samma nivå som i de två första omgångarna, så bör Japan ha en väldigt god möjlighet till att noteras för en trepoängare på torsdag.

Fint spelvärde på japanerna

Om inte alla är bekanta med förutsättningarna i Grupp H – inför den sista omgången – så ser det ut på följande vis. Japan säkrar vid seger, eller ett oavgjort resultat vidare spel i turneringen – oavsett hur mötet mellan Senegal och Colombia slutar. Det finns därför utrymme för att japanerna inleder något avvaktande, och enbart fokuserar på att hålla tätt bakåt. Men vi är samtidigt inne på att japanerna sett Polens båda matcher, och ser en fin möjlighet till att avgöra betydligt tidigare än så.

Det tror vi de gör genom att pressa Polen högt upp i banan, det har onekligen fungerat för både Senegal och Colombia – och det hela har lett till att Polen knappt lyckats med att slå två passningar inom laget, innan man blivit av med bollen.

Hur vi än vrider och vänder på det, så har vi svårt att se att Polen vaknar till liv här. De har helt enkelt varit katastrofala – och har alltså inget att spela för. Inte ens en tredje plats.

Oddset på Japan är onekligen intressant, och därför också värd en slant! Vi synar den raka ettan till höga 2,61 x smeten hos spelbolaget Coolbet!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COOLBET – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Spela hos Malina Sports under VM – få 2100 kr i bonus!

Nyetablerade Malina Sports erbjuder nya kunder i Sverige en av marknadens allra bästa oddsbonusar! En 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,61
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll