speltips_skribent

Speltips FC Köln – Duisburg 8/10: Odds från asianmarknaden

Det är toppen mot botten som gäller, när FC Köln och Duisburg ställs mot varandra på måndag. Tydlig skillnad?

Twitter Facebook

FC Köln stod som bekant för en urusel säsong i Bundesliga i fjol, vilket i sin tur resulterade i en sista plats i tabellen. De var heller aldrig riktigt nära på att nå en kvalplats, då de hamnade hela elva poäng bakom Wolfsburg. Idag är därför Bundesliga 2 en verkligen för laget.

Köln verkar dock inte ha några större planer på att stanna i andradivisionen, laget har fått en strålande start på säsongen, och infinner sig alltså på en förstaplats i tabellen. Sex segrar, åtta omgångar in i seriespelet är ett faktum, och de snittar dessutom nästan tre mål per spelad match, mer exakt landar siffran på 2,63.

Det är med andra ord full fart framåt för Kölns del, och högst troligt så kommer de att lösa en uppflyttning direkt. Enligt spelbolagen har de faktiskt störst chans av samtliga lag till att göra det. I skrivande stund betalar ett Köln-guld exakt två gånger pengarna.

Hur ser då läget ut i bortalägret? Inte alls bra. Duisburg har fått en riktigt tuff start på säsongen, och placerar sig faktiskt sist i tabellen. Det är en aning överraskande med tanke på att laget trots allt hamnade på en sjundeplats i fjol. Men idag har de alltså två ynka poäng på kontot, efter åtta spelade matcher. De har med andra ord förlorat sex av sina åtta inledande fighter.

Köln vinner tryggt

Vi är, trots Duisburgs usla inledning på säsongen, någorlunda övertygade om att de kommer att rycka upp sig så småningom. Dock så har vi väldigt svårt att se att det ska vända just på måndag, just med tanke på motståndet som entrar banan på andra sidan.

Köln är trots allt en toppkandidat, och entrar Rheinenergiestadion med ett stort självförtroende. De har vunnit tre raka matcher, samt vunnit fem av sina sex senaste matcher. Fyra av de sex matcherna har man dessutom vunnit med fler än ett mål. Det är tydligt, Köln stormar mot spel i Bundesliga!

Med detta sagt, så förstår ni högst troligt att vi väljer Köln. 1X2-marknaden är dock inte av intresse, utan vi har istället valt att sikta in oss på asianmarknaden, där spelvärdet är desto bättre. Köln ska, i den här formen besegra Duisburg med minst två baljor.

Köln (-1,25 asian handicap) synas till 1,80 x slanten hos Malina Sports!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS MALINA SPORTS – FÅ 2100 KR I BONUS!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport, via länken nedanför.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Malina Sports (2100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming