speltips_skribent

Speltips Eskilstuna – Norrby 28/5: Oddset måste testas!

Eskilstuna noterades för ett onödigt poängtapp i mötet mot Gefle senast – studsar tillbaka till vinnarspåret på måndag?

Twitter Facebook

Det har onekligen varit mycket snack om Helsingborg och Halmstad inför årets upplaga av Superettan. Men det finns ett annat gäng som visat att de absolut inte ska räknas bort från en toppstrid, och vi syftar givetvis på Eskilstuna – som infinner sig på en fin tredje plats i tabellen.

Laget är fortsatt obesegrade sedan mötet mot Falkenberg i den andra omgången, vilket innebär att de är obesegrade i sju raka möten. Fem av de sju matcherna har man dessutom gått segrande ur, och det är onekligen ett ordentligt styrkebesked från deras sida. Vi räknar därför med att Eskilstuna åtminstone infinner sig bland de fem främsta i Superettan när vi sammanfattar säsongen. Så bra är det här laget.

Eskilstuna kommer som sagt närmst från ett oavgjort resultat mot Gefle på hemmaplan. Givetvis ett underkänt betyg, och ett tufft poängtapp men det är inget vi tror påverkar deras prestation i mötet mot Norrby på måndagen. Motståndet är generöst minst sagt, och det är därför ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret igen.

Norrby gör som bekant sitt andra raka år i Superettan, och debuten i fjol var onekligen nära på att resultera i ett urtåg ur serien. Det skiljde endast ett poäng ner till en kvalplats, och med tanke på hur säsongsinledningen sett ut, förväntar vi oss inte direkt något mer från Norrbys sida i år. Det blir högst troligt en fight om överlevnad i år också.

Vi höjer svårighetsgraden

Norrby har endast lyckats plocka på sig nio poäng så här långt in på säsongen, vilket dessvärre bara räcker till för en 13:e plats i tabellen. Kvalplats är ett faktum med andra ord, och ett sådant här motstånd ska Eskilstuna bara besegra, speciellt i formen de infinner sig i.

Vi kan samtidigt konstatera att Norrby mäktat med att plocka två poäng, i de sex senaste omgångarna i Superettan. De har samtidigt noterats för två mål framåt, och med tanke på hur bra försvarsspelet sett ut i Eskilstuna-lägret, lockas vi av ett kombinationsspel – som betalar mycket fina 2,70 x krämen.

Eskilstuna är faktiskt det laget som släppt in minst mål i serien, blott fem stycken. Det är onekligen en siffra som sticker ut – jämför med ligaettan Örgryte (10), eller ligatvåan Falkenberg (11). Vi har därför alla anledningar att tro att Eskilstuna kan lyckas hålla nollan intakt på måndagen.

Därför blir också vårt speltips från det här mötet, att Eskilstuna vinner matchen, och håller nollan! Kombinationsspelet betalar alltså skyhöga 2,70 x degen, och är helt klart värt en slant. Oddset finner ni hos spelbolaget Coolbet!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COOLBET – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Betta hos Betsafe – få en boostad välkomstbonus!

Betsafe erbjuder alla nya kunder i Sverige en 100-procentig välkomstbonus – upp till 2000 SEK!
Gå med Betsafe här.

Speltips:

Speltips: Eskilstuna vinner och håller nollan
Odds: 2,70
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll