speltips_skribent

Speltips Danmark – Frankrike 26/6: Avvaktande tillställning?

Både Danmark och Frankrike går vidare till en åttondelsfinal via ett oavgjort resultat på tisdag – naturlig matchbild att vänta?

Kraftigt boostade odds: Få 28,0 i odds för en dansk seger, eller 8,00 för en fransk! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Frankrike kommer närmst från två raka segrar, och har alltså säkrat en plats i en åttondelsfinal. Det handlar i nuläget endast om huruvida man slutar på en första- eller en andraplats i gruppen. Och känslan säger att Frankrike högst troligt vill undvika att ställas mot Kroatien i en åttondelsfinal – och därför är en förlust något man vill undvika på tisdagen.

Vi förväntar oss därför att Frankrike tar sig an tisdagens uppgift med ett 100-procentigt fokus. De lär ha defensiven i åtanke, med tanke på att Danmark inte är helt ofarliga framåt. Men så länge det står 0-0 så lär fransmännen trots allt vara mycket nöjda, på så vis håller man Danmark under sig i tabellen.

För Danmarks del handlar det endast om att inte förlora mot Frankrike. Australien infinner sig som bekant tre poäng bakom danskarna, och spelar i sin tur mot ett Peru som inte längre kan ta sig vidare från gruppspelet. Besegrar Australien Peru i den matchen, så går de alltså upp på fyra poäng – och då kan det bli farligt för Danmarks del.

Vi förväntar oss därför inte att se ett offensivt Danmark på tisdag. De lär först och främst fokusera på de defensiva bitarna, och i sin tur prioritera ett oavgjort resultat. Allt annat vore naivt, med tanke på Frankrikes högsta nivå. Danmark kan onekligen bli straffade här – Australien går alltså vidare ifall de vinner med uddamålet, samtidigt som Danmark förlorar mot Frankrike.

Målsnål tillställning?

Förutsättningarna är glasklara som ni förstår vid det här laget, och därför utgår vi också från att vi inte får bevittna någon målfest på tisdag. Danmark lär inte vara allt för intresserade av att gå framåt, och Frankrike är samtidigt klara som gruppetta vid ett oavgjort resultat. Det talar onekligen för en något mer tillknäppt tillställning.

Det finns trots allt ett slutspel att fokusera på också, och känslan säger därför att Frankrike inte går allt för hårt framåt. Det vore enbart konstigt ifall de satsade allt på ett segermål, och därför väljer vi att titta närmre på målmarknaden här.

Spelbolagen är överens om att det högst troligt blir en målsnål tillställning. Därför finns inte direkt något spelvärde, ens i linan; under 2,5 mål i matchen. Vi gräver därför djupare, och tycker nästa lina är mycket intressant. Vi är med andra ord inne på att det kan bli mindre än två mål i matchen!

Under 2,0 mål i matchen testas till godkända 1,75 x smeten hos spelbolaget Coolbet! Vid exakt två mål i matchen, betalas hela insatsen tillbaka. 1-0/0-0? Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COOLBET – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Spela hos Malina Sports under VM – få 2100 kr i bonus!

Nyetablerade Malina Sports erbjuder nya kunder i Sverige en av marknadens allra bästa oddsbonusar! En 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2,0 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll