speltips_skribent

Speltips Club Brugge – Atletico Madrid 11/12: Otroligt spelvärde!

Slaget om förstaplatsen i Grupp A är fortsatt aktuellt – Atletico Madrid behöver besegra Club Brugge på tisdag!

Twitter Facebook

Grupp A var i princip redan avgjord när lottningen föll in, Dortmund och Atletico var givetvis de självklara favoriterna på förhand, samtidigt som Monaco förutspåddes att sluta på en tredjeplats och Club Brugge sist. Men Monaco har som bekant inte alls gått att känna igen under säsongsinledningen, vilket Club Brugge utnyttjat – den belgiska klubben är klar för vidare spel i Europa League.

Det innebär med andra ord att Club Brugge inte har någonting att spela för när den sista omgången rullar igång. De är cementerade på en tredjeplats i gruppspelet, och har alltså fem poäng upp till Dortmund på en andraplats.

Motivationsfaktorn talar därför desto mer för Atletico Madrid i det här fallet. De infinner sig två poäng före Dortmund, och är i sin tur tvungna att besegra Club Brugge på tisdag, annars riskerar man att bli av med sin förstaplats. Och som bekant förlorar Atletico den platsen ifall de hamnar på lika många poäng som Dortmund, på grund av inbördes möten.

Och vad mer exakt innebär det att sluta på en andra- respektive förstaplats? Jo, besegrar Atletico Madrid Club Brugge på tisdag, slipper de åtminstone Juventus, Manchester City, PSG(?) och Bayern München i åttondelsfinalen, det kan istället bli Schalke, Ajax eller Lyon. Och därför är vi övertygade om att Simeone ser tisdagens möte som en livsviktig kamp.

Spanjorerna vinner

Club Brugge har förvisso noterats för fyra poäng mot Monaco, samt fått med sig ett poäng mot Dortmund på bortaplan, vilket faktiskt är en väldigt bra bedrift – åtminstone det sistnämnda resultatet. Men nu när läget blir desto allvarligare för Atletico, så tror vi helt enkelt inte Club Brugge räcker till.

Det är en kamp, och Atletico måste gå segrande ur den, samtidigt som alltså Club Brugge inte har någonting att spela för. Det faktum, tycker vi räcker för att välja sida i det här mötet.

Skadeläget ser dessutom bättre och bättre ut för Atletico, då Godin och Luis, både förväntas göra comeback efter sina skador – båda är åtminstone spelklara och redo för spel på tisdag. En minst sagt viktig nyhet för Simeone!

Vårt speltips lyder; Atletico Madrid (-1 asian handicap), till mycket fina 2,16 x insatsen hos spelbolaget ComeOn!

 RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ EN 400-PROCENTIG BONUS!

Testa Campobet – få 2100 kr i bonus

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr! Det får nya kunder hos svenska Campobet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 2,16
Bolag: ComeOn (400% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming