speltips_skribent

Speltips Cardiff – Manchester United 22/12: Solskjær i centrum!

Det är med en stor förväntan Solskjær tar över rodret efter Jose Mourinho, kan norrmannen få pusselbitarna på plats?

Twitter Facebook

melbet bonus

En ny tid har som bekant påbörjats i Manchester United-lägret, Jose Mourinho har lämnat klubben och ett nytt spännande namn har presterats, den gamla United-spelaren, Solskjær. Det ska onekligen bli intressant att bevittna United på lördag, får Solskjær fart på laget direkt eller kommer det fortsatt att se lika dåligt ut?

Vi tror snarare på det förstnämnda! Mourinho var som bekant, i princip ett virus i den här klubben, han bråkade i princip med alla spelare och spred en oerhört dålig stämning i omklädningsrummet. Det påverkas givetvis laget väldigt negativt.

Därför tror vi United får en nystart med en Solskjær på tränarbänken. Spelarna är säkerligen även de mer motiverade till att spela fotboll och det tror vi bara gynnar United i längden. Det kommer möjligtvis inte att se helt annorlunda ut direkt, men spelarna lär åtminstone se betydligt mer passionerade ut på banan.

Och det är trots allt en generös första-uppgift Solskjær har framför sig på lördag. Cardiff tillhör inte direkt kategorin, ett av de tuffare lagen i Premier Leauge, utan sakta men säkert får Solskjær kliva in i den nya rollen, i den här mäktiga klubben. Och det hela tror vi faktiskt resulterar i att Solskjær står där som vinnare.

Cardiff är steget mindre

Vi hittar Cardiff, först på en 16:e plats i tabellen, två poäng ifrån nedflyttningsstrecket. Och det är ett okej resultat trots allt, speciellt med tanke på vilken urusel start man fick på säsongen. Cardiff har onekligen varit på uppgång under de senaste omgångarna, och faktum är att man nu dessutom noterats för tre raka segar på hemmaplan.

Cardiff har dock ställts mot Southampton, Wolves och Brighton i sina tre senaste hemmamatcher, och det tycker vi ska lyftas fram här. Man mötte dessutom de här tre klubbarna vid en perfekt tidpunkt. Det är ett bra resultat att gå segrande ur samtliga tre möten, men att spela mot United är samtidigt någonting helt annat.

Vi är övertygade om att Solskjær leder detta United till en seger på lördag, det hade inte alls varit överraskande ifall spelarna höjde sig ett par nivåer under Solskjær.

Vi väljer därför att klicka in den raka tvåan, till godkända 1,61x hos spelbolaget Nordicbet – oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel! Stort lycka till vid rygg.

 GÅ MED NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS + 250 KR RISKFRITT!

Gå med Interwetten – hämta 1000 kr i bonus

Har du ännu inte ett konto hos Interwetten? Då väntar en 100-procentig välkomstbonus på dig.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,61
Bolag: Nordicbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming