speltips_skribent

Speltips Brommapojkarna – Eskilstuna 25/11: Vi väljer sida!

Stor fördel BP inför den andra och helt avgörande fighten mot Eskilstuna! Vi mer än dubblar degen!

Twitter Facebook

Vi var övertygade om att Eskilstuna, åtminstone skulle få med sig ett poäng ifrån hemmamötet mot BP för ett par dagar sedan. Och så kände vi, i och med att Eskilstuna var obesegrade under hela 2018 på Tunavallen. Dock visade sig alltså BP vara steget större i det mötet, och när de båda lagen nu drabbar samman på Grimsta IP, så talar det mesta faktiskt för BP.

Brommapojkarna gick segrande ur 5 av sina 15 hemmamatcher i Allsvenskan den här säsongen. Inga siffror som direkt imponerar, men man slutade trots allt på en kvalplats, och därför är det ett helt okej resultat. Och faktum är att BP varit hyfsade när det kommer till deras spel på Grimsta IP, här är de vanligtvis bättre, och med tanke på hur Eskilstunas siffror ser ut på resande fot, så bör BP ha goda chanser till att vinna den här matchen.

Eskilstuna lyckades endast vinna 4 av 15 matcher på bortaplan i år, men de förlorade samtidigt bara 2 möten. Det bekräftar bara att de har en annorlunda approach när de agerar det gästande laget, de faller ner i banan och försvarar sig bra. Dock är de ju bevisligen inte slagkraftiga, och det tror vi kommer att straffa de på söndag.

Eskilstuna noterades för sammanlagt 13 mål på resande fot i Superettan och i våra ögon är det alldeles för dåligt. På söndag behöver de dessutom gå för ett ledningsmål, och det tror vi direkt gynnar hemmalaget, de kan alltså avvakta och istället satsa på omställningar.

Passande matchbild för BP

Det råder inga som helst tvivel om att Brommapojkarna har en fot inne i Allsvenskan 2019. Det ser minst sagt ljust ut i dagsläget, och som vi tidigare nämnde så tror vi BP:s 1-0-resultat från Eskilstuna, bidrar till att BP kliver in i en passande matchbild på söndag.

BP behöver som bekant inte gå framåt i den här matchen, utan huvudfokus lär ligga på att minimera riskerna, och spela med ett stort tålamod. Eskilstuna kommer samtidigt att trycka på, ju längre in i matchen vi kommer, de har absolut inget att förlora efter 60 spelade, ifall det fortsatt står oavgjort. Därför lär de bjuda på en del ytor bakåt, och det tror vi i sin tur BP kommer att utnyttja!

Vi väljer därför att investera i 1X2-marknaden, i och med att spelvärdet är så pass fint på hemmalaget. Tänk även på att BP avslutade säsongen väldigt starkt, genom att vinna två raka fighter i Allsvenskan. Det innebär alltså att de jagar sin fjärde raka seger på söndag!

BP klickas in till finfina 2,20 x insatsen hos Rizk Sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS RIZK SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Ny gåva, varje dag – fram tills julafton!

Missa absolut inte Rizk Casinos julkalender! Varje dag får du tre gåvor (uppåt mot 1000 kr) att välja mellan, från den 23:e november, fram tills julafton!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,20
Bolag: Rizk Sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 14:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming