speltips_skribent

Speltips Bournemouth – Crystal Palace 1/10: Revanschlusta i hemmalägret

Bournemouth och Crystal Palace sätter punkt för omgång 7 i Premier League – och här tror vi oss veta hur poängen fördelas!

Twitter Facebook

De flesta var högst troligt överraskade när slutresultatet till slut skrevs till hela 4-0 till Burnley, i Bournemouth senaste fight i ligaspelet. Bournemouth hade trots allt fått en fin start på säsongen, och hade trots allt gått segrande ur tre av sina fem inledande fighter. Burnley hade samtidigt fått en väldigt svag start på säsongen, och segern över Bournemouth var alltså även deras blott första för säsongen.

Därför är vi helt övertygade om att Bournemouth entrar Vitality Stadium på måndag, med en ordentlig revanschlusta. Här på hemmaplan har de trots allt noterats för sju poäng, efter tre spelade matcher och det är onekligen ett kvitto på att de är väldigt starka här. Därför tror vi de även bör ha goda chanser till att kunna studsa tillbaka till vinnarspåret.

Crystal Palace står samtidigt på två segrar efter sex spelade matcher, Huddersfield samt Fulham har besegrats och de båda segrarna har faktiskt kommit på bortaplan. Dock tror vi det är mer av en tillfällighet, Huddersfield är som bekant stora favoriter till att åka ur Premier League i år, och Fulham har samtidigt inte direkt imponerat på någon. Därför höjs svårighetsgraden på måndag.

Bournemouth kommer att entra Vitality Stadium oerhört revanschsugna, och det tror vi kan fälla avgörandet för utfallet i det här mötet. De är dessutom väldigt svårbesegrade här, och det tror vi Crystal Palace kommer att erfara.

Hemmaplansfördelen avgör

Vi har en känsla av att det här mötet direkt kommer att avgöras av hemmaplansfördelen. Det är på förhand en tight kamp, och Bournemouth kan trots allt vara en aning skakade efter storförlusten i den senaste omgången. Men vi tror samtidigt de inser att de fått en fin start på säsongen, och kan de bara ta sig i kragen, så kan de högst troligt fortsätta på det inslagna spåret, och även i år noteras för ett fint resultat i Premier League.

Nu är det även så att Bournemouth inte alls lider av några som helst skador. Hela truppen är tillgänglig. Tittar vi närmre på läget i bortalägret, så kan vi alltså bekräfta att Benteke, Dann, Riedewald, och Wickham är borta.

För en klubb av Bournemouths kaliber är det onekligen uppskattat om spelare håller sig friska, de har inte direkt samma bredd som topplagen i Premier League. Därför är det faktum också helt avgörande för deras säsong.

Med tanke på omständigheterna tror vi alltså Bournemouth besegrar Crystal Palace på måndag. Vi kommer därför att testa en slant på den raka ettan, till mycket fina 2,31 x insatsen! Det skyhöga oddset finner ni hos spelbolaget Betsafe!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 2000 KR I BONUS!

En tung casinobonus väntar – hos Folkeautomaten

Gå med Folkeautomaten idag – och få en 100-procentig bonus, upp till 5000 kr! Du får dessutom 20 gratissnurr vid registrering.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1,25 asian handicap)
Odds: 2,31
Bolag: Betsafe (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming