speltips_skribent

Speltips Bayern München – Hoffenheim 24/8: Bundesliga-premiär!

Hoffenheim står direkt i premiären inför säsongens allra tuffaste uppgift – framför sig har de Bayern München, på Allianz Arena.

Twitter Facebook

Hoffenheim är numer ett av de mer givna topplagen i Bundesliga, och det har de Nagelsmann att tacka för. Förvisso en sämre säsong i fjol, än den året tidigare men Hoffenheim lyckades trots detta kvalificera sig för Champions League – för andra året i rad.

Säsongen 15/16 infann sig Hoffenheim endast ett poäng ifrån kvalspelet till Bundesliga 2 – sedan tog Nagelsmann över, och resten känner vi till i nuläget. Det är i våra ögon en fantastisk resa klubben har gjort, trots att Hoffenheim möjligtvis inte tog det där nästa steget som man var tänkta att göra i fjol. Dock kvarstår faktum, man slutade trots allt trea i Bundesliga, även om poängskörden var sämre.

Hoffenheim kliver in i den nya säsongen med stora förhoppningar om att kunna noteras för en ny fin plats i tabellen. Nagelsmann har i princip fått behålla hela sin trupp från i fjol, och det kan egentligen bara bli bättre här framöver. Laget är mer samspelt för varje år som går, och har trots allt en riktigt bra tränare vid rodret. Därför tror vi Hoffenheim mycket väl kan komma att hamna på en top 4-placering i år igen.

Det är sällan ett lag lämnar Allianz Arena med några poäng överhuvudtaget, och på fredagen talar dessvärre allting för att Hoffenheim förlorar. Man möter trots allt Bayern. Men vi är samtidigt övertygade om att man kommer stå upp bra. Det är trots allt en premiär, och det perfekta tillfället till att ta sig an Bayern Munchen. De regerande mästarna har förhoppningsvis inte blivit varma i kläderna riktigt ännu.

Fokus på försvarsspelet

Hoffenheim är förvisso mer kända för sin offensiv, än sin defensiv men på fredagen kommer man att försöka minimera riskerna så gott det går. Det vore ett fantastisk resultat att få med sig ett oavgjort resultat här, och det tror vi Nagelsmann kommer att prioritera. Därför är en defensiv approach det rätta medlet här.

Bayern Munchen är Bayern Munchen, och behöver egentligen ingen vidare presentation. Niko Kovac har som bekant tagit över som huvudtränare, men vad gör egentligen det när alla redan idag vet att Bayern kommer att vinna Bundesliga. Det enda som i princip hänt på transfermarknaden är det faktum att Vidal lämnat Bayern för spel i Barcelona. Det finns dock gott om ersättare i truppen.

Bayern Munchen kommer givetvis att inta Allianz Arena precis som vanligt, med en offensiv approach – och de kommer i sin tur att gå för ledningsmålet direkt från matchminut nummer ett. Som vi tidigare nämnde, så kommer de högst troligt också att vinna men vi är inte så övertygade om att siffrorna sticker iväg i den här premiären. Vanligtvis slutar det här mötet 5-2, men på fredag tror vi på det motsatta scenariot – något i stil med 2-0. Det är trots allt en premiär, och även om Bayern bara för något år sedan vann en premiär med 5-0, så var det trots allt mot ett krisdrabbat Hamburg. Hoffenheim tillhör inte direkt den kategorin.

Under 3,75 mål i matchen testas därför i premiären, till godkända 1,68 x insatsen hos spelbolaget 888sport! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Testa helt nya Rizk Sport – få 1000 kr i bonus

Rizk har öppnat portarna för en helt ny oddssektion! Är du inte kund hos de sedan tidigare, så får du 1000 kr i välkomstbonus!
Gå med Rizk här.

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål i matchen
Odds: 1,68
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming