speltips_skribent

Speltips Bayer Leverkusen – Mainz 05 23/9: Bryter den dystra sviten!

Bayer Leverkusen har förlorat alla tre inledande fighter i Bundesliga. På söndag vänder det, när Mainz kommer på besök.

Twitter Facebook

Bayer Leverkusen stod för en minst sagt mäktig vändning i Europa Leagues premiäromgång mot bulgariska Ludogorets i torsdags. Bulgarerna gick upp i en 2-0-ledning efter 31 minuter på Ludogorets Arena, men trots detta vek inte Bayer Leverkusen ner sig, och i slutändan stod de alltså där som segrare. Thelin gjorde 2-2-målet i den 63:e matchminuten och Havertz fastställde slutresultatet till 2-3.

Den vändningen är onekligen ett kvitto på vad Bayer Leverkusen är kapabla till. Att återvända från Ludogorets Arena med tre poäng är inte enkelt, den bulgariska klubben har trots allt mängder av erfarenhet från Europa, och de spelade så sent som under fjolårets säsong i slutspelet i EL. Året innan spelade de i gruppspelet i Champions League.

Den här segern var på alla sätt och vis viktig för Leverkusen, speciellt med tanke på deras inledning i Bundesliga. Precis som vi nämner i ingressen, så har den tyska klubben förlorat samtliga tre matcher, mot Borussia M'gladbach, Wolfsburg och Bayern Munchen. Tre poäng är därför ett måste för Leverkusen på söndag.

Hos Mainz ser läget helt annorlunda ut. De har tillskillnad från Leverkusen inlett säsongen övertygande, åtminstone sett till poängskörden, då två segrar och ett oavgjort resultat är ett faktum. Ett bra resultat, helt klart men en stor anledning till de sju poängen är faktiskt det faktum att de ställts mot Stuttgart, Nürnberg och Augsburg, och i två av dem matcherna har man dessutom agerat hemmalag. På söndag blir det betydligt tuffare.

Odds från 1X2-marknaden

Vi är helt övertygade om att Mainz sjunker ner i tabellen ju längre in på säsongen vi kommer. I fjol var de trots allt endast tre poäng ifrån att hamna på en kvalplats, och det blir möjligtvis ett bättre resultat i år, med tanke på att man redan har sju poäng på kontot. Men man kan samtidigt inte komma bort från det faktum att tre av deras bästa spelare från i fjol lämnat klubben. Här syftar vi givetvis på Diallo, Muto och Serdar.

Nu är det dessutom så att Mainz tillhör kategorin, de svagare bortalagen i Bundesliga. De lyckades endast vinna två möten på resande fot i fjol, de förlorade samtidigt mer än hälften av sina matcher. I år har Mainz som sagt endast spelat en match på bortaplan, och då upplevde de stora problem mot nykomlingen Nürnberg.

Därför är det onekligen ett drömläge för Bayer Leverkusen här. Och nu har de trots allt vunnit en fight, även fastän det var ute i Europa. Vi kommer därför att investera i en hemmaseger, och väljer att göra det direkt på 1X2-marknaden.

Den raka ettan betalar helt klart godkända 1,60 x slanten, och fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Ni finner oddset hos BetStars. Stort lycka till vid rygg!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETSTARS – FÅ 200 KR I GRATISSPEL!

Gå med Zlatans BetHard – få 1000 kr i bonus

BetHard växer sig allt starkare på spelmarknaden, mycket tack vare Zlatan som numera är ansiktet utåt för Sportsbookien.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,60
Bolag: BetStars (200 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming