speltips_skribent

Speltips Arsenal – Sporting Lissabon 8/11: Rotation i hemmalägret?

Arsenal är i princip redan klara för slutspelet i Europa League, öppnar det faktum upp för yngre förmågor från start i hemmalaget?

Twitter Facebook

Arsenal har onekligen tagit steg i rätt riktning under Emery, insatsen mot Liverpool senast, samt hela perioden innan bekräftar onekligen det faktum. Arsenal är att räkna med i toppstriden i Premier League i år, de kommer inte att vinna men de kommer onekligen försvåra jakten på fjärdeplatsen för Tottenham. Det är vi övertygade om.

Arsenal hade som bekant radat upp elva raka segrar inför mötet mot Crystal Palace för drygt två veckor sedan. Väl framme vid Selhurst Park noterades man som bekant för ett oavgjort resultat, och följde i sin tur upp det resultatet genom att spela 1-1 mot Liverpool. Därför har Emery högst troligt redan nu, siktet inställt på söndagens möte mot Wolves, Arsenal behöver undvika ett poängtapp i den matchen, annars riskerar man att hamna efter Tottenham.

Vi är högst övertygade om att det är just så Emery också ser på det, speciellt med tanke på att man tappat poäng i två raka ligamatcher. Därför tror vi inte Emery tar några risker, utan avancemanget i Europa League är så gott som klart, då Arsenal lyckats vinna samtliga matcher. De infinner sig sex poäng ovanför tredjeplacerade Vorskla.

Därför kan vi utgå ifrån att Emery roterar i torsdagens möte, han lär ge ett par yngre spelare chansen från start, samtidigt som engelska medier rapporterar att spelare som Özil, Lacazette, Bellerin, Mustafi och Torreira inte kommer att finnas med från start på torsdag. Det tror vi öppnar upp för en jämn kamp på Emirates Stadium.

Ingen storseger att vänta

Sporting Lissabon har som bekant vunnit två av sina tre inledande fighter i Europa League, och det enda poängtappet kom just mot Arsenal i den senaste omgången. Den matchen vann Arsenal som bekant med 1-0, efter ett sent avgörande av Wellbeck.

Utöver förlusten mot Arsenal så har Sporting gått starkt då de infinner sig på en tredjeplats i den portugisiska ligan, två poäng bakom ligaettan Porto. De har dessutom gått segrande ur sex av nio matcher, och sammanlagt, med samtliga tävlingar inräknade, så har de vunnit 8 av 12 matcher.

I våra ögon är Sporting Lissabon ett lag att räkna med i Europa League, de kommer att ta sig vidare från den här gruppen, och vi är även inne på att de kan gå betydligt längre än så. Portugisiska ligan håller trots allt en bra kvalité, och därför tror vi även Sporting kan utnyttja det faktum att Arsenal inte kommer att ställa fram sin starkaste elva.

Vi testar därför en slant på Sporting Lissabon (+1,5 asian handicap) till finfina 1,92 x insatsen hos Ohmbet!

 RYGGA DITT SPEL HOS OHMBET – FÅ 1500 KR I BONUS!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport, via länken nedanför.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (+1,5 asian handicap)
Odds: 1,92
Bolag: Ohmbet (1500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming