speltips_skribent

Speltips Amiens – Monaco 4/12: Var står Monaco egentligen?

Monaco noterades för en efterlängtad seger mot Caen för drygt en vecka sedan, dock var en ny förlust framme igen i omgången därpå. Hur blir det på tisdag?

Twitter Facebook

Det är onekligen fascinerande att se ett lag gå från den absoluta toppen, till den absoluta toppen på drygt ett år. Monaco spelade som bekant semifinal i Champions League för drygt 16 månader sedan, idag slåss de för sin överlevnad i Ligue 1 – det är helt klart lite av ett mysterium!

De flesta är nog överens om att Monaco är det absolut största misslyckandet i årets upplaga av Ligue 1, och även fastän man lyckas rädda upp säsongen längre fram, så råder det inga som helst tvivel om att klubbens första halva av säsongen, är ett praktexempel på hur fel det faktiskt kan bli, även fastän man sålt spelare för mer än två miljarder kronor.

Monaco infinner sig alltså först på en 19:e plats i tabellen, med blott 10 poäng på kontot. De har lyckats vinna två matcher under säsongen 18/19, mot Nantes i ligapremiären, samt mot Caen för drygt en vecka sedan, resterande 18 möten har alltså resulterat i förlust eller ett oavgjort resultat. Det är onekligen siffror som sticker ut, och den stora frågan är fortsatt, vad är Monaco på väg egentligen?

Det finns trots allt fortsatt ett flertal fina lirare i dagens Monaco, spelare som Glik, Falcao, Jemerson, Golovin, Chadli och Tielemans är i grund och botten alla bra fotbollsspelare, men varken Jardim eller Henry har fått pusselbitarna på plats den här säsongen. Men, i slutändan så lär väl Monaco trots allt fixa ett nytt kontrakt i Ligue 1? Eller?

Fint spelvärde på Monaco

Det är ingen större överraskning att spelbolagen trycker upp oddset på Monaco. Det har trots allt spelats 15 omgångar i Ligue 1 och Monaco fortsätter att tappa poäng. Men segern över Caen tror vi var något av ett steg i rätt riktning, förvisso förlorade man senast men det är då även relevant att lyfta fram det faktum att Monaco ställdes mot ligatvåan Montpellier i det mötet.

Svårighetsgraden sänks därför igen på tisdag, när man nu ställs mot Amiens – som även de infinner sig under nedflyttningsstrecket. De placerar sig tre poäng före Monaco, och detta är alltså ett ypperligt läge för Monaco att återvända till vinnarspåret igen. Förhoppningsvis kan laget ta med sig segern från Caen till den här drabbningen, men faktiskt även insatsen i förlustmatchen mot Montpellier.

Monaco var alltså uppe i en 1-0-ledning i matchen mot Montpellier, men föll sedan ihop strax efter den 80:e matchminuten, Montpellier kvitterade och avgjorde inom loppet av fem minuter, men fram tills dess såg det faktiskt stabilt ut enligt rapporter från Frankrike.

Vi testar därför en liten slant på Monaco (-0,25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till finfina 2,13 x insatsen hos spelbolaget med de högsta oddsen, Pinnacle!

 RYGGA DITT SPEL HOS PINNACLE – SPELA PÅ DE HÖGSTA ODDSEN!

Testa Nightrush – få 1000 kr i bonus

En uppstickare på den svenska marknaden, Nightrush erbjuder nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-0,25 asian handicap)
Odds: 2,13
Bolag: Pinnacle (Alltid högst odds)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming