speltips_skribent

Speltips AEK Athen – Bayern München 23/10: Kombinationsspel till 1,98x

Tydlig skillnad mellan lagen, när Bayern München kommer på besök till AEK Athen.

Twitter Facebook

Bayern München inledde säsongen 18/19 övertygande när de gick segrande ur de fyra inledande fighterna i Bundesliga. Sedan dess har dock Bayern inte gått att känna igen, de återvände förvisso till vinnarspåret i helgen, men gick innan dess fyra raka matcher utan att vinna, och den formsvackan tror vi är en direkt konsekvens av utebliven konkurrens i Bundesliga.

Bayern tenderar trots allt att hamna i sådana här formsvackor, lite då och då, och det tror vi, i deras fall, beror på att man vunnit Bundesliga sex år i följd. När gnistan och motivationen försvinner, så tappar Bayern fokus och det kan givetvis lag på den här nivån utnyttja.

Segern över Wolfsburg i helgen tror vi dock var en signal från de regerande mästarna, Bayern menar allvar igen och kommer högst troligt därför att stanna kvar i vinnarspåret ett tag framöver, åtminstone fram tills mötet mot Dortmund den 10 november.

Som bekant så tappade Bayern poäng mot Ajax i den senaste CL-omgången. 1-1 skrevs slutresultatet på Allianz Arena, och det var givetvis ett stort misslyckande för den tyska klubben. Högst troligt får vi därför bevittna ett revanschsuget Bayern på tisdag, och det tror vi dessvärre AEK Athen får lida för. Får Bayern spelet dit de vill, så ska grekerna inte kunna stå emot.

Bayern vinner komfortabelt

AEK Athens främsta styrka är helt klart det defensiva spelet, de grekiska lagen är överlag väldigt organiserade och prioriterar i princip alltid en stark defensiv först. Men av det vi fått bevittna hittills, så är det väldigt tydligt att AEK Athen inte räcker till för spel i Champions League. De har alltså redan noterats för sex mål i gruppspelet, och ännu inte spelat mot Bayern. Det är minst sagt en oroande siffra.

Och när AEK Athen bevisligen inte har en tillräckligt stark defensiv att luta sig tillbaka på, så har vi väldigt svårt att se hur de ska kunna störa Bayern på tisdag. Resultatet mot Benfica vittnar tydligt om att AEK är steget för små. Portugiserna spelade med en man mindre i en hel halvlek, men lyckades tror detta vinna mot AEK på bortaplan.

Därför är vi helt övertygade om att Bayern noteras för en någorlunda komfortabel seger här. De bör dessutom ha en god chans till att lyckas hålla nollan intakt, därför är ett kombinationsspel av intresse!

Bayern München vinner och håller nollan klickas in till nästan dubbla degen hos Rizk Sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS RIZK SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

En tung casinobonus väntar – hos Folkeautomaten

Gå med Folkeautomaten idag – och få en 100-procentig bonus, upp till 5000 kr! Du får dessutom 20 gratissnurr vid registrering.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Nej
Odds: 1,98
Bolag: Rizk Sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming