speltips_skribent

Speltips 9/2 Athletic Bilbao – Las Palmas: Odds tips till 1,80x!

Speltips och odds tips inför fredagens fight mellan Athletic Bilbao och Las Palmas hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Athletic Bilbao har inte alls nått upp till samma nivå under aktuell säsong, som under fjolårets säsong. Dock har vi sett positiva trender i deras spel under de senaste veckorna. Det kan bli betydligt bättre i offensiv väg, då den lagdelen har lämnat mycket att önska. Men kollektivet har onekligen tagit ett par steg i rätt riktning, åtminstone under de senaste åtta veckorna.

Athletic Bilbao kommer förvisso närmst från ett nederlag mot Girona, på bortaplan. Det var dock deras första förlust sedan i oktober månad, och därför tror vi inte det resultatet riskerar att påverka allt för mycket inför fredagens fight mot Las Palmas.

Hemmalaget är givetvis stora favoriter till att noteras för en seger här, med all rätt – tycker vi. De har nu radat upp fyra raka poängtapp, och därför är det mycket lägligt att seriens sämsta bortagäng kommer på besök vid den här tidpunkten. Detta är på förhand, Bilbaos bästa möjlighet till att återvända till vinnarspåret.

Las Palmas vann – det så viktiga – ångestmötet mot Malaga förra helgen, tre viktiga poäng som onekligen ger hopp om spel i den högsta ligan även nästa säsong. Det var dessutom deras andra raka seger i Las Palmas, men det är enbart här man också presterar på en någorlunda bra nivå. Det betyder dock inte allt för mycket för deras spel på bortaplan – där är man fullständigt urusla. Las Palmas har enbart lyckats skrapa ihop ett poäng, på de nio senaste bortamatcherna. Ett oroväckande mönster, som gått att identifiera under fjolårets säsong också.

2 segrar på 30 försök

Las Palmas lyckades enbart gå segrandes ur en bortafight under fjolårets säsong. Den segern kom i den allra första omgången. Man följde upp den segern genom att förlora 15 av 18 bortamatcher. I år, har man förlorat 9 av 11 matcher på bortaplan. Las Palmas tillhör onekligen den kategorin av fotbollsklubbar, som presterat allra sämst i La Liga, på just bortaplan.

Fallet är dessutom sådant att det fullständigt läcker in baklängesmål i Las Palmas. Man släpper nästintill in tre baljor per spelad bortamatch, och därför väljer vi hemmalagets sida i det här mötet.

Detta är onekligen Athletic Bilbaos stora chans till att återvända till vinnarspåret. De har förvisso haft svårt att avgöra fotbollsmatcher, och i sin tur vinna dem, men på fredagen sänks svårighetsgraden ett par snäpp. Det bör öppna upp för Bilbaos offensiv.

Vi testar därför en slant på Athletic Bilbao (-1 asian handicap), till godkända 1,80 x slanten! 888sport är spelbolaget vi synar oddset hos.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll