speltips_skribent

Speltips 8/5 Helsingborg – GAIS: Förhandsfavoriterna drabbar samman!

Både Helsingborg och GAIS har fått en någorlunda trög start på säsongen och redan noterats för ett par onödiga poängtapp – vilket lag visar sig vara starkast på tisdag?

Twitter Facebook

spelbonus hos xbet

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

GAIS har lovordats enormt mycket inför årets upplaga av Superettan, och med Bosko Orovics possession-orienterade fotboll sticker man onekligen ut bland lagen. Tränaren har vid ett flertal tillfällen varit inne på att han vill spela fotboll, som präglas av ett stort bollinnehav – och även ifall samtliga pusselbitar möjligtvis inte sitter på plats, så ska det onekligen bli intressant att följa deras resa i Superettan 2018.

Än så länge har GAIS noterats för åtta poäng, på fem spelade matcher. De två inledande matcherna gick man segrandes ur, och inför tisdagens fight är man alltså uppe i tre raka poängtapp – två oavgjorda resultat och en förlust. Men precis som vi nämner, så gäller det att ha tålamod med detta lagbygget, och vi är helt övertygade om att GAIS infinner sig någonstans i toppen, när vi sammanfattar säsongen 2018. Spelbolagen var åtminstone överens inför säsongen – och värderade GAIS chanser till att vinna hela serien, som stora.

På tal om förhandsfavoriter, så kan vi konstatera att ett Helsingborg-guld, i skrivande stund betalar minst hos spelbolagen. Och det är ingen direkt nyhet att klubben har den bästa truppen i Superettan. Helsingborg har trots allt varit en etablerat klubb i Allsvenskan under en väldigt lång tid – och därför var det givetvis också överraskande att man till slut åkte ur den högsta serien.

Vi är dock – precis som spelbolagen – inne på att sessionen i Superettan inte blir långvarig. Helsingborg kommer att infinna sig bland de tre främsta när vi sammanfattar säsongen 2018, det är något vi är övertygade om. Resultaten så här långt har möjligtvis inte övertygat, men poängskörden kommer högst troligt förbättras ju längre in på säsongen vi kommer.

Intressant test för båda klubbarna

Helsingborg är givetvis stora favoriter inför tisdagens fight mot GAIS. Det har självklart att göra med att mötet går av stapeln i Helsingborg – på Olympia. I slutändan tror vi också Helsingborg löser tre pinnar, men vi är samtidigt övertygade om att det blir en jämn och tät match.

Bosko Orovics possession-orienterade fotboll bidrar till att laget inte släpper till allt för många lägen – fem insläppta är facit så här långt. Därför är vi övertygade om att man står upp relativt bra mot Helsingborg på tisdag.

Helsingborg kommer att gå för segern och har i sina tidigare matcher fått fin utdelning – sett till offensiv väg. Motståndaren GAIS innebär dock att svårighetsgraden höjs, och vi är inte så säkra på att Helsingborg lyckas hålla uppe sitt fina målsnitt efter den här matchen. Tre viktiga poäng står onekligen på spel, och därför bör båda lagen inleda det här mötet någorlunda avvaktande. De lär känna på varandra en aning i inledningen av matchen.

Vi förväntar oss därför en någorlunda målsnål tillställning. Därför blir vårt speltips; Under 2,5 mål i matchen till godkända 1,95 x smeten hos speljätten BetHard!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

I jakt på ett nytt spelbolag? Prova lyckan hos 888sport!

Spelbolaget 888sport erbjuder sina tjänster till över 25 miljoner spelare – och är ett av världens absolut största spelbolag! Just nu får du som ny spelare 1000 SEK i välkomstbonus.
Gå med 888sport här.

Odds tips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,95
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll