speltips_skribent

Speltips 6/4 Deportivo La Coruna – Malaga: Ett ångestdrabbat möte!

19:e placerade Deportivo La Coruna tar sig under fredagen an jumbon Malaga – och här står onekligen tre viktiga poäng på spel.

Twitter Facebook

spelbonus hos speed bet

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Deportivo La Coruna och Malaga är i nuläget Spaniens helt klart sämsta fotbollsklubbar. Hemmalaget har i skrivande stund åtta poäng upp till trygg mark, samtidigt som Malaga har elva! Vi kan dessutom konstatera att Deportivo La Coruna inte vunnit en match i ligaspelet sedan den 9 december(!). Sedan dess har man alltså endast noterats för fem poäng – det efter 15 spelade matcher(!).

Deportivo är onekligen seriens formstarkaste lag i nuläget, och Malaga slår de faktiskt precis, mycket tack vare deras trepoängare i den senaste ligaomgången. Malaga lyckades alltså knipa en seger mot ligafemman Villarreal. Innan dess hade man inte noterats för en seger, sedan i december månad – precis under samma omgång Deportivo mäktade med en trepoängare.

Nu är fallet sådant att det dessvärre lär bli spel i Segunda Division för både Deportivo och Malaga – oavsett utfall i fredagens fight. Men Deportivo har helt klart ett bättre läge ifall de lyckas vinna, med tanke på att man då endast har fem poäng upp till säker mark.

Vi väljer dock att avstå 1X2-marknaden i det här mötet, och väljer att fokusera på en helt annan marknad. Vi är inne på att båda lagen inleder någorlunda avvaktande här, och att inget av lagen kommer att ge bort tre enkla poäng. Vi fick bevittna ett bra försvarsspel av Deportivo La Coruna i mötet mot Atletico Madrid senast, då de endast föll med 1-0 på Wanda Metropolitano. Malaga har samtidigt hållit nollan intakt i två raka fighter i ligaspelet, och därför utgår vi från att det blir ett jämnt möte på fredag!

Halvtidsmarknaden intressant!

Senast lagen drabbades samman blev det nästintill delad pott, dock lyckades Malaga till slut avgöra mötet efter ett mål i den 84:e matchminuten. Vi är inne på att det blir samma typ av jämna fight här, men snarare lutar det samtidigt åt att vi får bevittna betydligt färre mål.

Deportivo La Coruna har onekligen visat upp en svag defensiv den här säsongen. Men här på hemmaplan – mot ett uselt Malaga – ska man väl trots allt lyckas stå emot bra? Offensiven går samtidigt inte att räkna med, då laget enbart producerat två baljor framåt på de nio senaste omgångarna!

Malaga har samtidigt bara gjort tre mål på de tio senaste omgångarna. Samtidigt har man lyckats täppa igen bra under de senaste veckorna. Därför lutar det åt en målsnål tillställning på fredagen!

Vi finner därför spelvärdet på halvtidsmarknaden, där det oavgjorda resultatet lockar! Båda lagen lär högst troligt fokusera en aning på defensiven, då det helt klart står viktiga poäng på spel. Vi väljer därför att ett oavgjort resultat i halvtid, till godkända 2,05 x insatsen hos Interwetten! 

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Betway – spelbolaget med det otroliga utbudet!

E-sport, Volleyboll eller Badminton – hos Betway kan du betta på i princip alla sporter! Utöver det får du en 100-procentig välkomstbonus, på upp till 1000 SEK.
Gå med Betway här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2,05
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll