speltips_skribent

Speltips 6/3 Liverpool – Porto: Avslagen tillställning?

Resultatet från Estádio do Dragão dödar onekligen spänningen inför tisdagens avgörande fight på Anfield. Liverpool är vidare, och har högst troligt redan siktet inställt på mötet mot Manchester United på lördag.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Liverpool fullständigt körde över Porto på Estádio do Dragão för tre veckor sedan. Slutresultatet skrevs till slut 0-5, och det var nog inte enbart vi som var överraskade av den krossen. Visst var man väl medveten om höjden i Liverpool-laget, men att de skulle åka till Estádio do Dragão och stå för den prestationen, var det nog inte många som var beredda på.

Det är därför till 99% klart att Liverpool går vidare från det här dubbelmötet, och det handlar egentligen enbart om att spela av matchen på Anfield för Liverpools del. Dock kommer man inte att lämna något åt slumpen, och därför utgår vi från att Liverpool fortsatt stänger till ytorna bakåt, och främst fokuserar på att skapa något farligt, i omställningslägena.

Det lär högst troligt vara stort fokus på possesion från Liverpools sida också. På så vis kommer Porto-spelarna att ge upp den här fighten betydligt fortare. Kommer Porto tvingas till att jaga boll på Anfield, så lär det hela förmodligen kännas hopplöst för deras del.

Liverpool spelar dessutom en av säsongens viktigaste matcher redan på lördagen, då man gästar Manchester United på Old Trafford. Slaget om andra platsen är i allra högsta grad vid liv, och det är givetvis en match Liverpool vill vinna. Därför kommer de förmodligen att ta tillfället i akt på tisdagen, och se till att fokusera på att hålla bollen inom laget. På så vis sliter man inte ut sig allt för mycket.

Underspelet intressant

Liverpool är i grund och botten ett oerhört offensivt lag. Dock har de inget som helst intresse av att gå på helfart i offensiven. Det är snarare i försvarsspelet jobbet ska göras. Därför lutar det helt klart åt att vi får bevittna en betydligt mindre underhållande fotbollsmatch.

Porto måste ge det hela en chans här, helt klart. Men står det fortsatt 0-0 efter 20 minuter, så kommer luften att gå ur Porto-spelarna. De behöver som sagt göra minst fem mål (och samtidigt hålla nollan) för att enbart en förlängning ska bli ett faktum. Då tror vi snarare de fokuserar på att spela hem ligan vid det här skedet, där de fortsatt toppar ligatabellen, fem poäng före Benfica.

Vi väljer därför att plocka fram ett spel från målmarknaden, och mer exakt är det underspelet vi är intresserade av här. Det är som sagt stor chans till att det blir en någorlunda trött historia på Anfield den här tisdagskvällen.

Under 3,0 mål i matchen testas därför till godkända 1,78 x degen hos Betser! Missa inte spelbolagets välkomstbonus, ↓

”oddsbonus”  Rygga underspelet till 1,78 hos Betser!

Sveriges bästa oddsbonus: 3000 kr

ComeOn bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000 kr i välkomstbonus! 
Gå med ComeOn.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,78
Bolag: Betser (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll