speltips_skribent

Speltips 30/1 West Ham – Crystal Palace: Odds tips till 2,10x!

Vi målspelar från Londonderbyt till ett mycket intressant odds – West Ham och Crystal Palace gör upp om tre viktiga poäng.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Crystal Palace kommer närmst från en storförlust mot Arsenal på Emirates Stadium. Det var dock enbart deras andra nederlag sedan den 5 november, vilket innebär att Crystal Palace förlorat två kamper på de tretton senaste omgångarna i Premier League. En något komisk notis, är det faktum att man förlorat mot Arsenal vid båda tillfällena.

Vi är därför inne på att det senaste nederlaget påverkar Crystal Palace-spelarna allt för mycket. En förlust på Emirates Stadium är inte direkt något att känna fy skam över, och det gäller enbart att lägga det resultaten bakom sig, och istället fokusera på nästkommande utmaningar.

Crystal Palace befinner sig inför omgång 25 enbart tre poäng från nedflyttningsstrecket – det trots en trettonde plats i Premier League-tabellen. Det är onekligen så att det är många lag inblandade i bottenstriden, och därför är varje poäng livsviktig att plocka framöver – detsamma gäller för hemmalaget West Ham.

West Ham infinner sig på en elfte plats i tabellen, och har enbart ett poäng mer än just Crystal Palace på kontot. Formen är god i hemmalägret, då man skrapat ihop åtta poäng på de fyra senaste matcherna, och besegrade bland annat Huddersfield med hela 4-1 på bortaplan för cirka två veckor sedan. Vi kan därför förvänta oss ett hemmalag som går för segern i tisdagens fight, och det faktum tror vi samtidigt kan öppna upp för Crystal Palaces offensiv också.

Målchanser åt båda håll?

West Ham har hamnat i målprotokollet i deras sex senaste Premier League-matcher. Dock har man samtidigt släppt in mål i samtliga av dessa fighter. Det är givetvis en indikation på att alla bitar i defensiven inte sitter på plats. Ytterligare en bekräftelse på detta är att det faktum att enbart två lag i Premier League släppt in fler mål än just West Ham – Watford och Stoke.

Vi har samtidigt under den senaste perioden fått se ljuspunkter i Crystal Palaces offensiv. De har bortsett från mötet mot City (missad straff i det mötet) gjort mål i åtta raka matcher i ligaspelet. Som bekant fick man en urusel start på säsongen, men det är ett helt annat gäng vi bevittnar i nuläget, helt klart.

Känslan säger att båda lagen tror på en seger i det här mötet. Därför är vi inne på – till skillnad från spelbolagen – att vi får bevittna en del mål under tisdagen. De här två lagen är långt ifrån stabila, men har samtidigt en höjd, vilket vi onekligen fått bekräftat. Och vi är inne på att det kan bli en någorlunda svängig matchbild här på London Stadium.

Vi testar därför en slant på överspelet, och mer exakt; Över 2,5 mål i matchen, till mycket fina 2,10 x insatsen! Ni hittar oddset hos spelbolaget BetHard.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  

2000kr i free bet hos Spinn Palace Sports

Spinn Palace Sports – systersajt till Betway – bjuder nya kunder på 2000kr i free bet. På marknaden sedan 2017, är Spinn Palace Sports en nytänkande Sportsbook!
Gå med Spinn Palace Sports här.

Odds tips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,10
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll