speltips_skribent

Speltips 3/5 Atletico Madrid – Arsenal: Vi skickar vidare rätt lag!

Stor fördel Atletico Madrid inför det andra och avgörande mötet på Wanda Metropolitano! Kan Arsenal göra en match av det här?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Arsenal stod onekligen för en fin insats på Emirates Stadium för en vecka sedan, och ett mer rättvist resultat skulle nog trots allt varit, först och främst en Arsenal-seger, men vi tar nog inte i, om vi påstår att Arsenal borde ha vunnit matchen med minst två baljor. Man hade ett stort spelövertag, och Atletico Madrid fokuserade i princip endast på att försvara sig – under 90 minuter.

Som bekant åkte spanjorerna på ett rött kort, redan efter tio minuter i det första mötet. Därför är det bara att gratulera Simeone och Atletico Madrid till en bra genomförd match. Ett oavgjort resultat, trots spel med tio man i 80 minuter – mer än ett godkänt resultat i våra ögon!

Men Atletico Madrid är onekligen tuffa att möta, och det är kanske också världens bästa försvarsspel Arsenal ställs mot här. Därför blir det tufft att vända på det här, speciellt nu när dubbelmötet avgörs på Wanda Metropolitano, i Madrid.

Arsenal har som bekant haft stora problem med sitt spel på bortaplan. Siffrorna är onekligen oroväckande, och jämför vi deras resultat på Emirates Stadium, med de på resande fot, så blir man nästintill chockad. Arsenal har endast mäktat med 3 segrar på 17 spelade matcher på bortaplan i Premier League – därför talar onekligen det mesta för att spanjorerna löser en seger på torsdagen!

1X2-tecknet intressant

Atletico Madrid har varit väldigt stabila på Wanda Metropolitano under hela säsongen. Vi kan konstatera att laget inte förlorat en enda match här i den spanska ligan, samtidigt är man fortsatt obesegrade här i Europa League-slutspelet. De har med andra ord spelat 20 matcher här, och alltså vunnit 15 matcher – och spelat oavgjort 5 gånger.

Vi förväntar oss därför att Arsenal upplever stora problem på torsdagen. Deras stora möjlighet var onekligen för en vecka sedan, när man hade det stora spelövertaget, samt spelade med en man mer i 80 minuter. Dessvärre tog man inte vara på chansen då, och därför kommer det högst troligt inte bli spel i en Europa League-final.

Vi litar med andra ord starkt på spanjorernas försvarsspel, samt det faktum att Costa dessutom är tillbaka från skada, och han lär högst troligt inleda den här fighten från start. Det är ännu en tung faktor, som onekligen talar för Atletico.

Oddset är tillräckligt intressant på 1X2-marknaden för att testas! Vi väljer att syna den raka ettan till godkända 1,71 x insatsen hos spelbolaget Mobilebet! Missa inte deras välkomstbonus – 100% upp till 2500 SEK!

”oddsbonus” RYGGA DITT SPEL HOS MOBILEBET – FÅ 2500 KR I BONUS!

Nyetablerad Sportsbook gör entré i Sverige – 2 100 kr i välkomstbonus!

Malina Sports tar sig an den svenska marknaden med besked! Just nu får nya kunder en 100-procentig välkomstbonus – upp till otroliga 2 100 kr!
Gå med Malina Sports.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,71
Bolag: Mobilebet (2500 kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll