speltips_skribent

Speltips 28/2 Juventus – Atalanta: Odds tips till 1,61x!

Odds tips inför onsdagens cup-fight mellan Juventus och Atalanta hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Matchstart redan vid 17:30!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Juventus fortsätter att gå starkt i samtliga tävlingar, bortsett möjligtvis från mötet mot Tottenham där läget ser en aning mörkt ut på förhand. I ligaspelet har Juventus dock radat upp nio raka segrar – i cupspelet är man uppe på tre. Bortsett från CL-mötet har Juventus alltså vunnit tolv raka segrar, och samtidigt enbart släppt in ett mål på de matcherna – ett nästintill löjligt resultat!

Juventus besegrade Atalanta med stabila 1-0 på Stadio Atleti Azzurri d'Italia i det första mötet. Det innebär att man nu har ett mycket fint utgångsläge inför den avgörande returen på onsdag. Det innebär att just Atalanta måste gå framåt i det här mötet, en matchbild vi tror passar den gamla damen som handen i handsken!

Det krävs alltså minst en balja från Atalantas sida i det här mötet, för att avancemanget ska bli en verklighet. Dock är det ju inte direkt en enkel uppgift Atalanta har framför sig. Juventus har inte släppt in en balja på Juventus Stadium sedan i november månad – om man enbart ser till resultaten från Italien.

Högst troligt kommer Atalanta att fokusera på försvarsspelet – trots utgångsläget. Det vore ett stort misstag att gå ut med en tokoffensiv här, med tanke på att man enbart är ett mål ifrån en förlängning. Därför tror vi på en någorlunda målsnål tillställning, där matchen riskerar att bli något händelsefattig med tanke på att Juventus inte heller behöver gå allt för hårt framåt. De kommer snarare vänta på Atalanta i det här mötet, och straffa dem så fort chansen ges.

Odds tips från målmarknaden

Juventus ser ut att få klara sig utan Gonzalo Higuain, som fortsatt är skadad och som i sin tur istället hoppas bli redo inför returmötet mot Tottenham. Bernadeschi och Mattia De Sciglio missar också mötet, men Juventus kan istället glädja sig åt att Dybala är tillbaka från skada – han gjorde comeback i helgen när Juventus besegrade Torino med 0-1.

För Atalantas del ser skadeläget oerhört ljust ut, då enbart Luca Rizzo missar mötet på grund av en knäskada. Resterande spelare ska vara tillgängliga inför onsdagens fight.

Det finns inget direkt spelvärde på Juventus, och därför väljer vi istället att syna ett odds från målmarknaden, som onekligen känns mycket intressant på förhand. Att båda lagen inte hamnar i målprotokollet ser vi som ett högst troligt scenario – en scenario som inträffat vid tolv av Juventus tretton senaste matcher.

BLGM – Nej, synas därför till godkända 1,61 x degen. Coolbet är spelbolaget ni hittar oddset hos! Missa inte deras välkomstbonus!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000 kr i bonus!  

Sätt in 100 kr, spela för 600!

Expekt bjuder nya kunder på en helt fantastisk välkomstbonus! Vid en insättning av endast 100 kr – får du alltså 600 kr att spela för!
Gå med Expekt här.

Odds tips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1,61
Spelbolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll