speltips_skribent

Speltips 27/4 Montpellier – Saint Etienne: Vi höjer svårighetsgraden!

Montpellier och Saint Etienne gör upp om tre oerhört viktiga poäng på fredag – en seger kan innebära spel ute i Europa nästa säsong!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Saint Etienne infinner sig endast ett poäng ifrån en Europa League-plats, men tre givna poäng är långt ifrån ett säkert scenario på fredag – trots den mycket goda formen. Laget har alltså inte förlorat ett möte i den franska ligan, sedan den 21 januari. Sedan dess har det blivit tolv möten i ligaspelet, och resultatraden ser ut som följande efter de matcherna; 7-5-0.

Självförtroendet är det absolut inget fel på, och nu har Saint Etienne högst troligt siktet inställt på Europa League-spel nästa säsong. Men på fredagen väntar en oerhört tuff uppgift för deras del, när man kommer på besök till Montpellier.

Hemmalaget förlorar väldigt sällan fotbollsmatcher, mer exakt så har de endast noterats för åtta nederlag totalt den här säsongen – jämför det med Saint Etiennes elva! Vi kan konstatera att endast just de fyra topplagen – PSG, Monaco, Lyon & Marseille – förlorat färre möten i Ligue 1.

Faktum är att Montpellier spelat flest oavgjorda matcher i Frankrike, då räknar vi dessutom med Ligue 2 – som i princip har något rekord i antal oavgjorda möten. Det är minst sagt ett vanligt förekommande resultat i den serien. Nog om det, Montpellier har alltså spelat oavgjort vid 16(!) tillfällen den här säsongen – Angers är på en andra plats med sina 13, samt Saint Etienne på en tredje; 10! Därför lutar det onekligen åt en jämn kamp på fredagen, och oddset på 1X2-tecknet måste bara testas!

Odds tips till 3,15x!

Allting talar som sagt för ett jämnt möte mellan Montpellier och Saint Etienne på fredag! Tre oerhört viktiga poäng står på spel, och sett till var lagen placerar sig i tabellen, så är onekligen varje poäng viktig. Det skiljer som sagt ett poäng mellan Saint Etienne och en Europa-plats. Montpellier har samtidigt fyra poäng upp till samma placering, men högst troligt är de medvetna om vilken form bortalaget infinner sig i. Därför räknar de högst troligt också med en tuff match på fredag.

Det faktum att Montpellier dessutom gör väldigt få mål, i kombination med att bortalaget försvarat sig riktigt bra under den senaste perioden, talar bara mer för att vi får bevittna ett oavgjort resultat här.

Faktum är att Montpellier snittar mindre än ett mål per spelad match, men har samtidigt plus i målskillnadskolumnen. De siffrorna säger onekligen mycket om hemmalaget.

Vi väljer därför att testa en mindre slant på det oavgjorda resultatet! Krysset synas till mycket fina 3,15 x insatsen hos spelbolaget Betfinal!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETFINAL – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lägst omsättningskrav på marknaden – hos Unibet!

Unibet erbjuder alla nya kunder en 200-procentig oddsbonus – upp till 1000 SEK. Sätter du in 500 kr får du alltså 1500 kr att spela för (+ 50 freespins). Bonusen ska endast omsättas 5 gånger (min. odds 1,40).
Gå med Unibet.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,15
Bolag: Betfinal (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll