speltips_skribent

Speltips 27/3 Danmark – Chile: Vidöppen tillställning!

Vi är starkt inne på att Chiles fartrika spel präglar tisdagens tillställning, och öppnar upp för ett vidöppet möte mellan Danmark och Chile.

Twitter Facebook

Gonzos Quest SV

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Vi var inför mötet mellan Sverige och Chile inne på att det skulle bli en väldigt öppen matchbild, med målchanser åt båda håll. Det tror vi i mötet mellan Danmark och Chile också. Chile lär spela en liknande fotboll under tisdagen, som man gjorde på Friends Arena och det öppnar onekligen upp för en sådan matchbild.

Danmark påminner väldigt mycket om Sverige, men är möjligtvis – i nuläget – ett bättre fotbollslag än det svenska landslaget. Med en spelare som Eriksen i spetsen, lär man därför högst troligt utmana Chile om en seger i det här mötet.

Det danska landslaget spelade mot Panama ett par dagar sedan, och gick också segrandes ur den fighten. Slutresultat skrevs till slut 1-0, vilket också var ett någorlunda väntat resultat. I VM-gruppspelet kommer Danmark att ställas mot Peru, Australien och Frankrike – därför anser vi det danska landslaget ha väldigt goda möjligheter till att ta sig vidare till en åttondelsfinal. I våra ögon, är de ett betydligt bättre fotbollslag än både Peru och Australien.

Chile besegrade som bekant Sverige efter ett mål på övertid, och ett sådant sent mål tror vi dessutom bidrar med mycket energi inför tisdagens uppgift. Chile kommer att gå för en seger här, och räds ingenting här. De har absolut inget att förlora, och förbereder sig alltså inte inför ett VM – det tror vi talar för att vi får bevittna ett något nonchalant Chile på tisdagen.

Mål åt båda håll!

Det finns något härligt över ett landslag som Chile. Sydamerikanerna har alltså inget VM att se fram emot, och det var väldigt tydligt i mötet mot Sverige. Det saknas tillräckligt med motivation för att genomföra 90 fullt fokuserade minuter. Och det är heller inte så konstigt, efter mötet mot Danmark, återvänder samtliga spelare till sina klubblag, och tar i sin tur en väldigt lång paus från landslagsfotbollen. Det finns alltså inget mål med landslaget i nuläget, åtminstone inget kortsiktigt.

Per automatik leder detta till att man möjligtvis slappnar av en aning, eller att man tar betydligt fler risker. Sådana scenarion talar onekligen för mål.

Vi fick bland annat bevittna hur snabbt Chile släppte in 1-1 i mötet mot Sverige – direkt efter Vidals 1-0-mål. Man slappnade av i det spelmomentet och Toivonen kunde stänka dit 1-1. Det är sådana situationer som tenderar att uppstå när ett lag inte är med till 100%.

Vi väjer därför att syna; BLGM – Ja, till godkända 1,72 x insatsen här. Oddset finner ni hos spelbolaget Betfair, som bjuder alla nya kunder på 1000 kr i bonus, ↓

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Betfair – få 1000 kr i bonus!

Sveriges bästa välkomstbonus: 3000 kr

Speljätten ComeOn bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus – upp till 3000 kr! Sveriges mest lönsamma sportbonus!
Gå med ComeOn här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,72
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll