speltips_skribent

Speltips 27/1 Liverpool – West Bromwich: Odds tips till 2,25x!

Vi plockar fram ett intressant odds tips till mer än dubbla degen i FA-Cup-mötet mellan Liverpool och West Bromwich.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Liverpool åkte på en rejäl mina i omgången efter den imponerande segern mot Manchester City. Swansea visade sig vara steget större än Liverpool på Liberty Stadium, och vann också med 1-0 – mot alla odds. Och då riktas det givetvis mycket kritik åt Liverpool-bygget – igen. Swansea placerar sig trots allt sist i tabellen, och en seger är därför ett måste för Liverpool i ett sådant möte – speciellt när Champions League-platser står på spel.

Nog om Liverpools senaste missräkning, och istället fokus på deras nästkommande uppgift. Precis som vi nämner i ingressen, är det uppehåll i Premier League – och alltså FA-Cup-spel på agendan den här helgen. Liverpool klev in i turneringen i förra rundan, och besegrade väl där Everton med 2-1 efter ett sent avgörande från nyförvärvet Van Dijk.

West Bromwich lottades mot ett betydligt mer generöst motstånd i den senaste rundan, Exeter City – till vardags i League Two. De besegrade motståndet komfortabelt med resultatet 2-0. Under lördagen höjs dock onekligen svårighetsgraden ett par snäpp, när man entrar Anfield.

West Bromwich kommer högst troligt att enbart fokusera på försvarsspelet i det här mötet. Allt annat vore en skräll, med tanke på vilken offensiv som finns i Liverpool-lägret. Det är dessutom så att defensiven är West Bromwichs främsta vapen – ett vapen som inneburit många räddade poäng i Premier League. 

Tillknäppt tillställning?

För Liverpools del finns enbart tre spelare med på skadelistan; Henderson, Moreno och Clyne. Men enligt rapporter finns det en chans att Klopp väljer att rotera en aning i det här mötet. Enligt Goal.com kommer Klopp att ställa upp med följande startelva under lördagen; Mignolet; Gomez, Klavan, Van Dijk, Alexander-Arnold; Can, Milner, Oxlade Chamberlain, Lallana, Mane och Sturridge.

Det innebär att spelare som Salah, Firmino och bland annat Wijnaldum förväntas vila. Vi är därför inne på att West Bromwich kan stå upp någorlunda bra mot Liverpool under lördagen. Man slipper trots allt försvara sig mot en av världens allra formstarkaste spelare just nu, vi tänker givetvis på Salah.

West Bromwich plockade trots allt sin första seger sedan i den andra omgången (19 augusti), för två veckor sedan, när man besegrade Brighton med 2-0 på hemmaplan. Man följde dessutom upp den prestationen genom att spela oavgjort på Goodison Park. Det är med andra ord, inget sänkt West Bromwich som kommer på besök – utan ett som är på uppgång.

Vi tror därför inte på en storseger, utan snarare på en betydligt mer tillknäppt historia. Vi testar därför en slant på Liverpool, som vinnare i matchen plus synar underspelet i ett och samma spel. Alltså blir vårt odds tips; Liverpool att vinna + under 3,5 mål i matchen, till mycket fina 2,25 x degen! Betway är platsen.

”oddsbonus”  Hämta hem Betways välkomstbonus; 1000kr!

Gå med populära Thrills

Thrills ger dig som ny kund 200% i slotsbonus upp till 1 000 kr på din första insättning + 50 Free Spins på Starburst.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Liverpool att vinna + under 3,5 mål i matchen
Odds: 2,25
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll