speltips_skribent

Speltips 25/2 Manchester United – Chelsea: Tillknäppt historia?

Toppfight i Premier League! Tre oerhört viktiga poäng står på spel när Chelsea kommer på besök till Old Trafford – får vi kröna en vinnare?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Stark kritik har riktats mot Mourinho och hans lagbygge under den senaste perioden. Det kommer heller inte helt överraskande med tanke på hur Mourinho väljer att spela sin fotboll. Det är långt ifrån den bästa underhållningen Old Trafford bjuds på, och därför faller det helt naturligt in med negativa rubriker kring United i nuläget.

Manchester United kommer närmst från en horribel insats i Champions League-spelet. Varför vi väljer just ordet horribelt, grundar vi i Mourinhos approach i mötet. United spelade förvisso på bortaplan men det såg nästintill löjligt ut vid de tillfällena United väl hade possesion. Det finns ingen som helst plan för hur offensiven ska agera – och det är givetvis ett stort orosmoment.

Vi har dessutom oerhört svårt att se att Mourinho ska börja ändra på saker och ting, inför ett möte mot Chelsea. Här är vi nästintill säkra på att Mourinho väljer samma typ av approach. Han är väl medveten om vad en förlust hade inneburit i ett sådant här möte, vid den här tidpunkten. Därför kommer han högst troligt att fortsätta på den inslagna vägen, och minimera riskerna så gott det går – och i sin tur hoppas på att man får bra utdelning framåt.

Contes Chelsea påminner – till en viss grad – om detta United-bygge, med sin välorganiserade defensiv. Därför kommer högst troligt detta mötet inte att hamna i kategorin; de mest underhållande fighterna. Snarare tvärtom – och en någorlunda avvaktande tillställning är att vänta.

0-0 i halvtid?

Manchester United har enbart noterats för en seger på de fyra senaste matcherna (med CL-spelet inräknat). Liverpool har utnyttjat det faktum, och placerar sig enbart två poäng bakom United i tabellen. Därför vore en förlust ett förödande utfall för Mourinhos del under söndagen. Det innebär att Liverpool vid seger på lördagen, kan bli ny ligatvåa. Som ni förstår, skrivs detta inlägget innan Liverpools möte mot West Ham.

Skadeläget i trupperna;
Phil Jones, Marcos Rojo, Daley Blind, Marouane Fellaini, Ander Herrera och Zlatan Ibrahimovic kommer samtliga att missa söndagens toppfight.
I Chelsea-lägret saknas David Luiz, Ross Barkley och Tiemoue Bakayoko.

Vi är som sagt övertygade om att båda lagen inleder det här mötet någorlunda avvaktande. Därför har vi valt att titta närmre på underspelet, och mer exakt väljer vi att syna ett spel från HT-marknaden – som onekligen känns mycket bra på förhand.

Under 0,75 mål i första halvlek betalar fina 2,19 x degen, och är helt klart värt en slant. Blir fallet sådant att vi bjuds på ett mål redan innan 45 spelade, betalas halva insatsen tillbaka. Ni hittar oddset hos BetHard. Stort lycka till vid rygg!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250 kr i bonus!

Sätt in 100 kr – få två gratisspel till ett värde av 200 kr

Spelbolaget Redbet bjuder onekligen till! Vid en insättning av 100 kr, och ett spel till lägsta oddset 1,80 – får nya kunder två gratisspel; 2 x 100 SEK!
Gå med Redbet här.

Speltips:

Speltips: Under 0,75 mål i första halvlek
Odds: 2,19
Bolag: BetHard (1250 kr bonus)
Spelstopp: 15:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll