speltips_skribent

Speltips 24/5 IFK Göteborg – Djurgårdens IF: Målsnål tillställning?

IFK Göteborg är onekligen svåra att få hål på, och det lär krävas en 100-procentig insats från Djurgårdens sida ifall det ska bli en trepoängare på torsdagen!

Twitter Facebook

IFK Göteborg kommer närmst från ett tungt poängtapp på Borås Arena, i ett möte som länge såg ut att kunna ge samtliga tre pinnar. Dock prickade Per Frick rätt med sin nick i den absolut sista minuten, och fastställde slutresultatet till 1-1. Tungt för IFK givetvis, som i nuläget positionerar sig på en nionde plats i den Allsvenska tabellen.

Det är även där någonstans IFK Göteborg högst troligt kommer att infinna sig när vi sammanfattar säsongen 2018. Det är inte direkt någon som tror på en bättre tabellplacering, i och med att man faktiskt är klart sämre än, åtminstone sex lag i årets upplaga av Allsvenskan.

Göteborg kommer högst troligt att främst prioritera de defensiva bitarna i torsdagens möte. De är, trots tolv insläppta mål så här långt in på säsongen, kompakta i sitt försvarsspel – och är i sin tur svåra att få hål. Och de har dessutom en av Allsvenskans mest intressanta målvakter i Pontus Dahlberg. En kille som helst klart är Sveriges framtid i målvaktsburen.

Med tanke på hur Djurgården inlett säsongen, så är vi samtidigt helt övertygade om att Göteborg tror på alla tre pinnar i det här mötet. Därför tror vi ytterligare på ett oerhört fokuserat Göteborg, som i sin tur inte kommer att bjuda på något gratis. Det kommer vara ett stort fokus på att minimera riskerna här, och därför luktar det här mötet – i vår värld – som en någorlunda målsnål tillställning, så här på förhand.

Två raka nollor

Vi snuddade lite vid Djurgårdens säsongsinledning tidigare, och konstaterar att laget inte alls nått upp till förväntningarna i år. Man har sett oerhört bleka ut, och det är i princip som om de återgått till att vara det Djurgården, som i princip kämpar på runt mittenskiktet av tabellen. Fjolårets säsong är nästintill som bortblåst.

Dock ska vi givetvis inte räkna ut Djurgården helt riktigt ännu. Vi har bland annat fått bevittna ett Malmö, som upplevt betydligt större problem – och vi ska nog helt enkelt vänta med att dra alldeles för stora slutsatser. Nu är fallet dessutom sådant att Djurgården noterats för två raka segrar. De har inte imponerat på något vis, men en seger är en seger, och sex poäng är ett faktum på de två senaste omgångarna. De har samtidigt lyckats hålla nollan i dessa mötena, och det är tror vi är en viktig detalj inför framtida möten i Allsvenskan.

Precis som för Göteborg, så är det onekligen så att tre poäng är inom sikte för Djurgården. Med tanke på vilket slags Djurgården vi fått bevittna i de senaste omgångarna, så är vi övertygade om att även de inleder mötet någorlunda avvaktande. Özcan är väl medveten om att han inte råd med att begå några misstag. Och vi förväntar oss därför att Djurgården inte går allt för hårt framåt.

Därför bottnar vi i att torsdagens möte, har alla möjligheter till att bli en målsnål kamp! Vårt speltips blir därför; under 2,5 mål i matchen till godkända 1,86 x krämen hos spelbolaget Nightrush! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS NIGHTRUSH – FÅ 1000 KR I BONUS!

Spela på odds hos LeoVegas – sätt in 1000 kr få 3000 att spela för!

LeoVegas har uppgraderat sin sportbonus! Just nu får du en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr på din första insättning hos Sportsbookien.
Lås upp din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,86
Bolag: Nightrush (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming