speltips_skribent

Speltips 24/2 Inter – Benevento: Återvänder till vinnarspåret – igen?

Inter bjuds på ett generöst motstånd under lördagen, och ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret igen. Blir utfallet sådant?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Inter inledde som bekant Serie A-säsongen strålande och befann sig dessutom i topp av tabellen efter 15 spelade omgångar. Väl framme vid omgång 16, spelade man till sig ett oavgjort resultat mot Juventus på bortaplan, men efter det kollapsade Inter-kollektivet ihop totalt – och radade upp sju raka poängtapp.

För två veckor sedan återvände man äntligen till vinnarspåret, när man besegrade Bologna med 2-1 på Stadio Giuseppe Meazza. Segersviten höll dock inte i sig länge, då man senast noterades för en förlust i mötet mot Genoa. På lördagen sänks dock svårighetsgraden en aning, när Benevento kommer på besök. Därför bör Inter – trots en svag period i bagaget – fortsatt ha goda möjligheter till att gå segrandes ur den här fighten.

De som följt Serie A säsongen 17/18 är säkerligen väl medvetna om Beneventos situation. De är onekligen på väg att göra ett rekorduselt år i Serie A, och har efter 25 spelade omgångar, enbart 10 poäng på kontot. De kommer förvisso närmst från en seger mot Crotone på hemmaplan, men det är ett mönster vi sedan tidigare är bekanta med. Så fort man agerat bortalag, så har utfallet alltid blivit detsamma – förlust.

Benevento har förlorat alla tolv matcher på bortaplan den här säsongen. De har samtidigt enbart noterats för fem mål, och samtidigt släppt in förlösande 30(!) baljor. Det är onekligen ett kvitto på att man inte räcker till i det absoluta finrummet, och spel i Serie B – säsongen 18/19 – kommer att bli verklighet för klubben. Helt klart.

Inter löser tre pinnar

Senat Benevento agerade bortalag i seriespelet släppte man in hela fem mål mot Roma. Vi skrev om just det mötet på Tipsmedoss.com, och var då inne på att det skulle lossna för Romas del, som inför det mötet hade stora problem i offensiven – ett faktum som i sin tur ledde till ett par poängtapp för deras del.

Men väl framme i mötet mot Benevento lyckades man alltså bryta den negativa trenden, och noterats för fem baljor. Detta är ett scenario vi tror kan upprepas i lördagens fight mellan Inter och Benevento, inte det faktum att de möjligtvis stänker dit fem baljor, men åtminstone att det lossnar en aning i offensiven.

Enligt Gazzetta kommer Spalletti att inleda mötet med Icardi på bänken med tanke på att han varit borta på grund av en lårskada. Dock ska Perisic och Rafinha vara helt återhämtade, och i sin tur starta lördagens fight. Det faktum bör räcka till en seger för Inters del.

Vi är som sagt inne på att Inter besegrar sitt motstånd under lördagen, och väljer därför att syna handikappmarknaden, där ett intressant odds blivit identifierat. Inter (-1 handikapp) känns väldigt bra på förhand, och synas hos spelbolaget Betway – till fina 1,70 x degen! 2/3-0? Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Betway – få 1000 kr i bonus!

15 free spins – varje dag i en hel månad

Just nu får du 450 free spins på Fire Joker när du öppnar ett konto hos iGame. Du får 15 free spins med en gång. Efter det får du 15 free spins varje dag i 29 dagar.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,70
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll