speltips_skribent

Speltips 24/2 Bologna – Genoa: Spelvärdet ligger i Genoa-lägret!

Genoa har imponerat stort på resande fot under hela säsongen, och enbart noterats för sju baklängesmål på tretton matcher. Fortsätter den goda trenden?

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Genoa infinner sig på en trettonde plats i tabellen efter 25 spelade omgångar. Ett helt klart godkänt resultat från deras sida, och fortsätter man på den inslagna vägen så bör man åtminstone kunna sluta bland de tio främsta när vi sammanfattar säsongen 17/18.

Faktum är att Genoa kommer till lördagens fight med tre raka segrar i bagaget. De tre segrarna har man dessutom plockat mot Inter (H), Chievo (B) och Lazio (B) – två av dem resultaten är onekligen ett styrkebesked från Genoas sida. Vi kan dessutom lyfta fram Genoas bortafacit så här långt in på säsongen, ett facit som onekligen varit imponerande. Faktum är att Genoa enbart förlorat ett möte på de sju senaste matcherna på resande fot. Det nederlaget kom dessutom mot ligatvåan Juventus, i en mycket tight fotbollskamp.

Det finns dock mer att hämta från Genoas prestationer på bortaplan. Ser vi enbart till siffrorna lagen målat upp på resande fot, kan vi konstatera att Genoa är ligans sjätte starkaste lag. Faktum är att enbart Roma släppt in färre mål än Genoa i den tabellen, och då har Roma dessutom spelat en match mindre. Genoa har släppt in ynka tre mål på de nio senaste bortamatcherna. Nu målar vi upp en del siffror här, dock är de onekligen relevanta och samtidigt mäkta imponerande.

Vi hittar Bologna på exakt lika många poäng som just Genoa, men lagen skiljer sig åt på mängder av olika vis. Genoa har ett grundspel som håller mot de allra bästa motståndarna i serien, och har i sin tur en betydligt högre högsta nivå i vår mening.

Blir minst oavgjort för Genoas del

Genoa har enbart förlorat fyra matcher på bortaplan den här säsongen, och befinner sig dessutom inne i en mycket fin period i nuläget. Det gör inte Bologna på samma vis, och där skiljer vi lagen åt. Tre raka segrar bidrar dessutom med mycket självförtroende, och redan sedan tidigare har Genoa just detta, när det kommer till spel på bortaplan.

Nu är fallet dessutom sådant att mittbacken De Maio missar mötet för Bolognas del, på grund av en avstängning. Sedan tidigare är dessutom Verdi borta, och utöver det åkte Palacio på en skada och blir borta i en månads tid. Verdi och Palacio utgör trots allt en stor del av offensiven i Bologna-lägret, och givetvis är det därför två tunga tapp.

Vi har därför en känsla av att Genoa plockar sin fjärde raka seger i ligaspelet på lördag. Men vi är samtidigt medvetna om att detta blir en tuff match för deras del. Därför väljer vi att syna dnb-marknaden, där fortsatt spelvärdet är fint.

Genoa (dnb) synas därför till mycket fina 1,90 x slanten! LeoVegas är platsen, som nu för tiden också bjussar på en fin sportbonus. Stort lycka till vid rygg!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos LeoVegas – få 1000 kr i bonus!

Sätt in 200 kr hos Mobilebet – få 800 att spela för!

Systersajt till ComeOn – Mobilebet bjuder alla nya kunder på en fantastisk välkomstbonus! Vid en insättning av 200kr får du alltså hela 800 kr att spela för!
Hämta din deal här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,90
Bolag: LeoVegas (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll