speltips_skribent

Speltips 24/1 Sampdoria – Roma: Nästintill löjligt högt odds på hemmalaget

Speltips och odds inför onsdagens fight mellan Sampdoria och Roma hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Sampdoria är tillsammans med Juventus det laget i Serie A, som enbart noterats för två poängtapp på hemmaplan den här säsongen. Efter tio spelade matcher på Stadio Luigi Ferraris, har man redan hunnit med att vinna åtta gånger. Man inledde som bekant säsongen genom att vinna de sex första matcherna här, men följde upp den bedriften med två raka nederlag – och är nu alltså tillbaka i vinnarspåret igen med två raka segrar i bagaget.

I den senaste ligaomgången besegrade man dessutom ett formstarkt Fiorentina med resultatet 3-1. Värt att lyfta fram i samband med detta, är det faktum att Fiorentina var uppe i åtta raka matcher utan att noteras för en förlust inför mötet mot Sampdoria. Utöver det, hade man enbart släppt in fyra mål under den här perioden, det efter att bland annat ha ställts mot Lazio och Napoli på bortaplan, men även Milan och Inter på hemmaplan.

Det var med andra ord en riktigt tung seger Sampdoria noterades för, i en match Quagliarella dessutom noterades för ett hattrick i. Italienaren har redan noterats för 20 poäng den här säsongen – 15 mål och 5 assist är facit så här långt. Vi är därför en aning överraskade över spelbolagens oddssättning, då en Sampdoria-seger i skrivande stund betalar runt 3,80x.

Roma har trots allt varit allt annat än bra under den senaste perioden. Rom-klubben har nu tappat poäng i fyra raka ligamatcher, och enbart plockat en seger på de sex senaste omgångarna i ligaspelet. Den segern kom mot Cagliari på hemmaplan, och slutresultatet skrevs till 1-0. Det är med andra ord ett mycket formsvagt Roma som reser till Sampdoria den här onsdagen.

Dubbelchansen intressant

Sampdoria har bland annat hunnit besegra AC Milan, Fiorentina, Atalanta och självaste Juventus här på Stadio Luigi Ferraris. Det går därför inte att argumentera för att man stött på dåligt motstånd, och Sampdoria tycks snarare istället bara växa när det vankas matcher mot toppklubbarna. Mot Juventus var man dessutom uppe i en 3-0-ledning efter 79 spelade minuter, och stod fram tills i den 90:e matchminuten för en helt fantastisk insats.

Vi är därför övertygade om att ett formsvagt Roma kommer att få uppleva en del problem här under onsdagen. Man har trots allt enbart lyckats skrapa ihop två poäng på de fyra senaste matcherna, och bland annat noterats för en förlust mot Atalanta på hemmaplan. Men även ett oavgjort mot Sassuolo, vilket också kom på hemmaplan.

Det rapporteras dessutom hejvilt kring Edin Dzeko just nu, och han förväntas – när som helst nu – bli klar för Chelsea. Det innebär givetvis att Romas offensiv försämras markant, med tanke på att bosniaken noterats för nio ligamål och leder den interna skytteligan. Eusebio Di Francesco, tränare i Roma, har dock gått ut och sagt att Dzeko kommer att finnas med från start. Men återstår som sagt att se.

Det är onekligen svårt att låta bli att lockas av en Sampdoria-seger här. Men vi väljer det betydligt säkrare spelet – och klickar in 1X till mycket fina 1,92 x slanten. 888sport är spelbolaget!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1,92
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll