speltips_skribent

Speltips 21/1 Monaco – Metz: Komfortabel seger?

Monaco har efter två raka poängtapp i ligaspelet halkat ner till en fjärde plats i tabellen. Noteras man för en efterlängtad seger på söndag?

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Det kommer att vara en fight enda in i kaklet om andra platsen i Ligue 1. Och det är just Marseille, Lyon och Monaco som kommer att göra upp om den. Marseille infinner sig i skrivande stund på en andra plats, två poäng före Lyon och fyra poäng före just Monaco. Dock har Marseille en match mer spelad än de båda rivalerna.

Monaco är med andra ord, i allra högsta grad inblandade i fighten, och bör med rätt inställning besegra Metz någorlunda komfortabelt den här söndagen. Man kommer som sagt närmst från två raka poängtapp, mot Montpellier på bortaplan, och senast spelade man till sig ett oavgjort resultat mot Nice på hemmaplan. Turligt nog undvek man en förlust i det mötet, efter att Falcao kvitterat i den 92:a matchminuten.

På söndag sänks svårighetsgraden avsevärt mycket för Monacos del. Man tar sig trots allt an jumbon i Ligue 1, och fastän formen onekligen vänt i det lägret, så ska Monaco vara ett par steg större.

Metz var enbart några veckor sedan helt uträknade, och många konstaterade väldigt tidigt att de inte räcker till för spel i den högsta ligan. Under den senaste perioden har dock segrarna börjat trilla in, och Metz har nu under de fyra senaste omgångarna noterats för tre segrar. Man är dessutom obesegrade sedan i början på december, vilket innebär att man gått sex raka matcher i ligaspelet utan att noteras för en förlust.

Vi synar Monaco

Metz har onekligen vaknat till liv igen. Dock är den svaga säsongstarten en tydlig indikation på var man står rent kvalitativt. Trots den goda formen, befinner man sig alltså fortsatt sju poäng ifrån säker mark, och vi är därför övertygade om att man inte räcker till i en bortamatch mot Monaco.

Monaco är trots allt med i toppen av tabellen, och spelar en mycket fin fotboll, speciellt här på hemmaplan. Faktum är att man nästan snittar tre mål/match här, vilket givetvis oftast ger ett positivt utfall. Efter elva hemmamatcher, har man gått segrandes ur åtta stycken och enbart noterats för ett nederlag. Det är onekligen en fin resultatrad – och därför bör man ha goda chanser till att återvända till vinnarspåret under söndagen.

Den raka ettan är – inte helt överraskande – ointressant här, då den betalar cirka 1,30. Istället väljer vi att syna asianmarknaden, där en intressant lina blivit funnen.

Monaco (-1,5 asian handicap) känns onekligen mycket bra på förhand. Mycket tack vare Monacos fina målsnitt här på Stade Louis II. Spelet klickas in till fina 1,96 x insatsen hos spelbolaget 10Bet.

Rygga ditt spel hos 10Bet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Uppåt mot 1000 kr i riskfritt spel – hos Betsson

Få hela insatsen tillbaka vid en eventuell förlust på ditt första spel hos Betsson, uppåt mot 1000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll