speltips_skribent

Speltips 2/4 AIK – Dalkurd: Nykomlingen sätts på prov direkt!

Dalkurd reser till Stockholm i hopp om att åtminstone få med sig ett poäng från Friends Arena – kan de streta emot topplaget?

BOOSTAT ODDS: Få makalösa 7,00 i odds – istället för ordinarie 1,50 – för en AIK-seger i mötet mot Dalkurd! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Dalkurd har onekligen gjort en helt fantastisk resa under de senaste åren, då klubben bildades först 2004, och i sin tur spelade sin första seriematch i division 6, 2005. En rekordsnabb resa upp till Allsvenskan med andra ord.

Målsättningen är tydlig för Dalkurds del, de tror givetvis starkt på att hålla sig kvar, och har under vid ett flertal tillfällen talat om Östersunds resa, och poängterat att de är kapabla till samma fina resultat. Truppen ser dock betydligt sämre ut, och högst troligt lär det också bli en fight om överlevnad i Allsvenskan, för deras del. Men det är absolut inget att skämmas över, då man trots allt infinner sig i Allsvenskan, med en klubb som enbart existerat sedan 2004.

Dalkurds huvudfokus i mötet mot AIK på Friends Arena, lär vara att prioritera försvarsspelet. Man lär högst troligt falla tillbaka i banan en aning, och huruvida man löser den uppgiften är oklar, men det mesta talar onekligen för att man dessvärre åker på ett nederlag i premiären.

AIK har värvat starkt i sommar, och har bland annat plockat in Bahoui, Milošević, Elyounoussi och Joel Ekstrand. En fin lista av spelare, och truppen ser onekligen mer lovande ut i år, än inför fjolårets säsong. Samtidigt är det relevant att lyfta fram det faktum att Nils-Eric Johansson dessvärre fått avsluta karriären. Anledningen är en försämring på en sedan tidigare dokumenterad avvikelse på hjärtat, och det är givetvis ett stort minus för AIK:s del. Försvararen började onekligen komma till åldern, men alla är samtidigt väl medvetna om vad hans närvaro betydde för laget.

Steget större

Nu är dock fallet sådant att AIK är större än Dalkurd, på exakt alla plan. Därför är vi inne på att det bör råda klasskillnad på Friends Arena under måndagen.

AIK har under de senaste åren i princip alltid inlett Allsvenskan svagt. Men den här gången bjuds man onekligen på en fin möjlighet till att inleda året på ett betydligt bättre sätt. Fjolårets säsong var ett fint år för Stockholmsklubben, där speciellt försvarsspelet imponerade vid större delar av säsongen. Det tror vi man tar med sig inför det nya året, och nu har man dessutom förstärkt offensiven med ett par mycket intressanta namn.

Precis som vi tidigare var inne på, så lär Dalkurd fokusera på defensiven i det här mötet. AIK kommer därför högst troligt att ha mycket boll, och så småningom tror vi också de får hål på Dalkurd, och då kommer matchbilden att öppna upp sig en aning.

Vi väljer därför att testa en slant på AIK (-1 asian handicap) till mycket fina 1,94 x insatsen hos spelbolaget BetHard! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  Gå med BetHard – få en 100-procentig bonus!

Missa inte 10Bet – 1000 kr i bonus!

10Bet har funnits på marknaden sedan 2003 och är en av de stora aktörerna i branschen. Ett mycket pålitligt spelbolag, med mycket fina odds.
Gå med 10Bet här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll