speltips_skribent

Speltips 2/2 Real Sociedad – Levante: Odds tips till 1,90x!

Speltips och odds tips inför fredagens fight mellan Real Sociedad och Levante hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Real Sociedad har nu radat upp fyra raka förluster i ligaspelet, mot Villarreal (b), Celta Vigo (h), Barcelona (h) och Leganes (b). Krisstämpeln är nästintill ett faktum, och under fredagen är det därför dags att återvända till vinnarspåret. Turligt nog, befinner sig Deportivo i en liknande situation.

Deportivo La Coruna har noterats för två poäng på de sex senaste omgångarna i La Liga, och placeringen under nedflyttningsstrecket är ett faktum vid det här laget. Till skillnad från Real Sociedad, är det ingen överraskning att Deportivo befinner sig i den här perioden. Inför säsongen räknade man med att Deportivo skulle få uppleva stora problem – precis som det vanligtvis ser ut när de spelar i den högstaligan. Det är en evigt en fight om överlevnad för deras del.

Real Sociedad slutade samtidigt på en sjätte plats i La Liga under fjolårets säsong, och säkrade dessutom en plats i slutspelet i Europa League så sent som i december månad. Vi är därför övertygade om att deras klättring uppåt i tabellen påbörjas i princip när som helst nu. Det finns fortsatt massvis med kvalité i Sociedad-lägret, och en top 10-plats bör man åtminstone ha säkerhetsställt när vi sammanfattar säsongen 17/18.

Martinez och Berchiche lämnade förvisso laget i sommar, för spel i Bilbao och PSG. Givetvis är det två tunga tapp i backlinjen, men att det ska påverka så här mycket, är egentligen bara löjligt – och behöver åtgärdas direkt. På fredagen bjuds man åtminstone på en ypperlig chans till att återvända till vinnarspåret igen, och segern behöver komma nu. I omgången efter står trots allt Real Madrid för motståndet. En förlust mot Deportivo skulle dessutom innebära att det enbart skiljer fyra poäng ner till nedflyttningsstrecket för Sociedads del. Det vore helt enkelt förödande, speciellt när Real Madrid står för motståndet i omgången efter.

Tips från asianmarknaden

Real Sociedad har inte haft några som helst problem med målproduktionen i år. Enbart fyra klubbar i La Liga har gjort fler mål än just Sociedad. Det är samtidigt oroväckande med tanke på vad det betyder för defensiven. Det är onekligen där problemet ligger, då man redan släppt in hela 40 mål bakåt.

Vi är dock inne på att motståndet Deportivo La Coruna passar Real Sociedad som handen i handsken! Real Sociedad har som sagt en väldigt fin offensiv, med bland annat Willian Jose, Januzaj, Oyarzabal och Prieto. Deportivo har – precis som Sociedad – varit urusla bakåt, och enbart Las Palmas är sämre sett till antal insläppta mål – och det tror vi öppnar upp för hemmalagets offensiv.

Noteras hemmalaget för matchens första mål, är vi övertygade om att man löser en trepoängare under fredagen. På så vis kommer Deportivo vara tvungna att flytta fram, och det talar onekligen för att Sociedad då kan stänka dit ytterligare en, eller två baljor. Deportivo är dessutom väldigt svaga på bortaplan, och har enbart noterats för ett poäng på de fem senaste omgångarna. På de fem matcherna har man lyckats göra fyra mål, men samtidigt släppt in hela 17(!) mål.

Därför behöver Sociedad ta chansen, och besegra Deportivo här på fredagen. Vi har onekligen svårt att se att dem ska tappa poäng i en femte raka match, speciellt när Deportivo står för motståndet. Därför testar vi en slant på Real Sociedad (-1 asian handicap) till fina 1,90 x degen! 888sport står för oddset.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll