speltips_skribent

Speltips 19/4 Real Betis – Las Palmas: De är inne i en fantastisk period!

Real Betis går från klarhet till klarhet, och jagar under torsdagen sin sjätte raka seger i ligaspelet – och i princip allt, talar för att de löser en trea i mötet mot Las Palmas.

Twitter Facebook

Gonzos Quest SV

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Real Betis bekräftade redan under inledningen på säsongen att de har en imponerande högsta nivå. De har onekligen värvat bra i sommar, och förstärkte dessutom laget ytterligare i vintras. Och det har gett ett alldeles utmärkt utfall!

Faktum är att man blir en gnutta förvånad när man tittar närmre på Real Betis trupp. De har en himla bredd, och riktigt duktiga fotbollsspelare. Marc Bartra (tidigare Barcelona & Dortmund), Tello (tidigare Barcelona), Ryad Boudebouz, Andrés Guardado, Javi Garcia (tidigare Real Madrid & Man City) och bland annat Amat (Swansea) är några av Real Betis nyförvärv! Det är inte direkt några mediokra lirare man plockat in.

Därför är egentligen deras poängskörd inte alls en jättestor överraskning. Givetvis är det lite överraskande att man infinner sig på en femte plats, men faktum är samtidigt att både Sevilla och Villarreal underpresterat i ligaspelet den här säsongen.

Och precis som vi nämner i ingressen, så har Real Betis nu radat upp segrar. Mer exakt är alltså fem raka segrar man är uppe i, och tittar vi längre tillbaka så kan vi konstatera att laget vunnit åtta av sina elva senaste ligamatcher. Två nederlag under den här perioden är ett faktum – mot Real Madrid och Valencia.

Vinner igen!

Det är samtidigt värt att lyfta fram att Real Betis dessutom hållit nollan i fyra raka fighter. Ett baklänges mål, på de fem senaste omgångarna är ett faktum – och vi har därför oerhört svårt att se att – Spaniens, i princip sämsta lag på bortaplan sedan 20 år tillbaka – Las Palmas ska kunna åstadkomma någonting här på Estadio Benito Villamarín.

Anledningen till varför vi skriver, sämsta fotbollslag i Spanien de senaste 20 åren, på just bortaplan, är därför att Las Palmas – sedan uppflyttning 2015 – hunnit spela 54 bortamatcher i La Liga. Av dessa 54 möten har alltså hela 38 resulterat i en förlust. De har samtidigt alltså bara gått segrandes ur 6(!) matcher!

Under säsongen 17/18, har Las Palmas noterats för en seger på resande fot, förlorat 11 av 16 fighter och släppt in i snitt mer än två baljor/match! Siffrorna talar sitt tydliga språk. Lägg där till Real Betis formkurva i ekvationen.

Just av dessa anledningar, drar vi slutsatsen att Real Betis vinner torsdagens möte. Vi finner i detta fallet spelvärdet på asianmarknaden, och synar Real Betis (-1,25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger för Betis – till fina 1,78 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sveriges bästa välkomstbonus: 3000 kr

Speljätten ComeOn bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus – upp till 3000 kr! Sveriges mest lönsamma sportbonus!
Gå med ComeOn här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll