speltips_skribent

Speltips 17/4 Brighton – Tottenham: Risk för ännu ett poängtapp?

Brighton kan i princip säkra kontraktet vid seger över Tottenham på tisdag – och här är på Falmer Stadium har Brighton samtidigt bara förlorat fyra matcher under den här säsongen.

Superkampanj hos Mr Green: Tryck in en Tottenham-seger till 6,00 x slanten – istället för ordinarie 1,49! Inga omsättningskrav gäller! Ta del av erbjudandet här.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Tottenham noterades för ett nederlag i mötet mot Manchester City i helgen, och det var aldrig något snack om saken i den matchen. Manchester City studsade tillbaka efter urtåget ur CL, på ett alldeles utmärkt vis, och bekräftade onekligen att de är det starkaste laget i England. Det blev dessutom klart att de vunnit Premier League på söndagen, när United mycket överraskande förlorade mot West Bromwich på Old Trafford.

Nederlaget mot City, var även Tottenhams första förlust i ligaspelet sedan i december månad. Och intressant nog, så var det också City som besegrade Tottenham i det mötet.

Inför mötet mot Brighton på tisdag, är Tottenham givetvis stora favoriter. En Tottenham-seger betalar runt 1,50 x slanten, men vi är inte så säkra på att det blir en så pass enkel uppgift. Precis som vi nämner i ingressen, har Brighton endast förlorat fyra möten på Falmer Stadium – mot City, Liverpool, Chelsea och Leicester.

Brighton har samtidigt målat upp relativt bra siffror på Falmer Stadium under den senaste perioden, då man endast förlorat ett möte på de fem senaste matcherna. Tre av dem är dessutom trepoängare. Nu är fallet dessutom sådant att Brighton vid en seger på tisdag, i princip säkrar nytt kontrakt. Därför förväntar vi oss ett oerhört motiverat hemmalag i det här mötet, och en lika motiverad hemmapublik. Det kan helt klart orsaka problem för Tottenham.

Vi plusspelar hemmalaget

Brighton har onekligen ett tufft spelschema i de avslutande omgångarna i Premier League. De spelar alltså mot Tottenham på tisdag, sedan väntar en enklare uppgift men fortsatt en knepig sådan – på bortaplan mot Burnley. I de två avslutande omgångarna ställs man mot Manchester United och Liverpool. Fyra väldigt tuffa uppgifter, och det finns ingen direkt enkel match kvar, och därför kommer vi få bevittna ett oerhört fokuserat Brighton på tisdag, som inte kommer att ta några som helst risker – för att åtminstone knipa en poäng här.

Pochettino är dessutom väl medveten om att en semifinal i FA-Cupen, endast är några dagar bort. Redan på lördagen ställs man alltså mot Manchester United på Wembley. Därför kan det finnas lite utrymme för rotation i tisdagens fight mot Brighton. Man har trots allt redan säkrat fjärde platsen i Premier League, och Pochettino lär vilja ha ett piggt lag på banan på Wembley.

Skadeläget ser ljust ut i båda läger, och det har inte rapporterats kring några nya skador, i varken Brighton- eller Tottenham-lägret. En positiv nyhet för Tottenham, är det faktum att Son och Aurier förväntas göra comeback på tisdag.

Vi är inne på att tisdagens fight blir en jämn sådan, och att Brighton inte helt ska räknas ut. Därför testar vi också en slant på Brighton (+1,25 asian handicap). Linan innebär halvvinst på spelet vid en uddamålssförlust för Brighton. Spelet synas till godkända 1,79 x insatsen hos spelbolaget BetHard!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

20 gratisspinn utan insättning – hos LeoVegas

LeoVegas erbjuder dig som ny kund 4000 SEK + 95 gratisspinn i bonus på din första insättning! Men utöver detta får du alltså 20 gratisspinn, direkt vid registrering!
Gå med LeoVegas här.

Speltips:

Speltips: Brighton (+1,25 asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll