speltips_skribent

Speltips 17/2 Las Palmas – Sevilla: Svängig historia?

Las Palmas plockar majoriteten av sina poäng på Estadio Gran Canaria i Las Palmas – och bör ha goda möjligheter till att streta emot ett – i dagsläget – ojämnt Sevilla.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Vi kan vidare i princip utgå från det faktum att Las Palmas enbart kommer att noteras för poäng på Estadio Gran Canaria. De är löjligt svaga på bortaplan, och har varit det, sedan en lång tid tillbaka. Under fjolårets säsong noterades man enbart för en seger på resande fot. Under säsongen 17/18? Också en seger.

Det innebär att Las Palmas enbart vunnit två av sina trettioen (31!) senaste matcher på bortaplan i La Liga. Vid sju av trettioen tillfällen har man undvikit en förlust. Det är nästintill en skrattretande statistik, och därför bör Las Palmas vara någorlunda nöjda med att mötet mot Sevilla, går av stapeln i Las Palmas.

Las Palmas må tillhöra bottenstriden i La Liga, men är trots detta svårbesegrade på hemmaplan. De har enbart förlorat ett möte här på Gran Canaria, sedan den 29 november. Man kommer dessutom närmst från två raka segrar här, mot Malaga och ligatrean Valencia. En annan intressant notis är det faktum att de enbart lämnat Estadio Gran Canaria mållösa vid två tillfällen den här säsongen.

Sevilla får därför se upp ordentligt på lördagen. Laget har varit lite av en berg- och dalbana under den här säsongen, och de har enbart lyckats gå segrandes ur fyra fighter på bortaplan under årets upplaga av La Liga. Det är onekligen ett varningstecken, och vi är därför inne på att Sevilla får uppleva en del problem i det här mötet. 

Mål åt båda håll?

Sevilla kommer förvisso till mötet mot Las Palmas med två raka segrar i bagaget. De besegrade Girona i den senaste ligaomgången, och noterades för en trygg seger i CDR-mötet mot Leganes (2-0). Det innebär att Sevilla spelar final mot Barcelona den 21 april.

Det är dessutom så att Sevilla tog sig vidare från gruppspelet i Champions League. Och nu väntar ett dubbelmöte mot Manchester United på onsdagen, där första mötet går av stapeln i Sevilla. Vi utgår därför från att Montella roterar en aning i lördagens fight mot Las Palmas, och på så vis lyckas hålla truppen fräsch inför onsdagens stora uppgift.

Det i kombinations med Sevilla svaga resultat på bortaplan, får oss att titta närmre på målmarknaden. Vi är inne på att båda lagen bör ha goda möjligheter till att hamna i målprotokollet. Sevilla har trots allt släppt in fler än två baljor/match i ligaspelet, på just bortaplan. De har samtidigt en hyfsad offensiv, som högst troligt kommer att ställa till det för Las Palmas del också.

Därför plockar vi fram ett stensäkert bet, till godkända 1,55 x degen härifrån! BLGM – Ja, klickas in hos spelbolaget Coolbet – och fungerar mycket fint i en dubbel. Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000 kr i bonus!

Nyetablerad Sportsbook ger 1000 kr i välkomstbonus!

Snygg layout, stort utbud och höga odds – 888sport bjuder alla nya kunder på 1000 kr i välkomstbonus!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,55
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll