speltips_skribent

Speltips 15/2 Östersund – Arsenal: All fokus på Jämtkraft Arena!

Östersunds FK har gjort en helt fantastisk resa i Europa League säsongen 17/18. På torsdag ställs man mot självaste Arsenal – finns det utrymme för ännu en skräll?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Superkampanj inför Östersund – Arsenal: Rygga en Östersund-seger till 20,0 x degen! Klicka här.

Det är onekligen så att det faktum att Arsenal kommer på besök till Östersund, också är det största som hänt i klubbens historia. Till vardags i Allsvenskan men för enbart tre år sedan spelade man i Superettan, det gör deras bedrift ännu större – och det ska onekligen bli intressant att se vad Östersund kan åstadkomma i det här dubbelmötet.

Östersund har trots allt redan avvärjt klubbar som Galatasaray, AEK Athen, Zorya och Hertha Berlin. Man var dessutom några sekunder från att noteras för en seger mot spansklaget Athletic Bilbao. Det är en indikation på att man kan störa storklubbarna. Nu är dock fallet sådant att Arsenal tillhör kategorin, ett ännu tuffare motstånd, sett till omsättning, kvalité och historia. Men att Östersund noteras för åtminstone en balja, är väl inget omöjligt scenario?

Arsenal har som bekant haft stora problem med sitt spel på bortaplan den här säsongen. Blott tre segrar har man noterats för i ligaspelet – efter 14 spelade matcher. Det är ett otroligt dåligt, och oroväckande mönster för Wengers Arsenal, helt klart. Man kommer dessutom närmst från en derbyförlust mot Tottenham, och vi kan därför utgå från att självförtroendet inte är på topp i nuläget.

Wenger har bekräftat att han kommer att spela med det allra starkaste laget på torsdag. En nyhet, med tanke på att han ställt fram en b-betonad elva, i alla sex matcher i gruppspelet under hösten. Dock bekräftar han samtidigt att det fortsatt finns utrymme för att spelare som Rob Holding, Calum Chambers och Reiss Nelson kan finnas med från start.

Målspelet klickas in!

Arsenal har inte alls imponerat på oss under säsongen 17/18. Vi är därför inne på att Östersund bör ha goda möjligheter till att noterats för åtminstone en balja i det här mötet.

Östersund har förvisso inte spelat en match i Allsvenskan sedan i november månad, men fick åtminstone inleda sitt äventyr i den svenska cupen i fredags. Där besegrade man årets nykomling i Allsvenskan, Trelleborg med komfortabla 3-0.

Arsenal har dessutom inte lyckats hålla nollan intakt sedan i december månad, åtminstone sett till enbart ligaspelet. Det innebär att Londonklubben släppt in minst ett mål, i nio raka matcher i Premier League. Det är minst sagt en oroväckande siffra, som indikerar på att försvarsspelet inte fungerar helt fläckfritt i nuläget.

Vi väljer därför att syna målmarknaden, och mer exakt klickar vi in; BLGM – Ja, till exakt dubbla degen. Oddset hittar ni hos spelbolaget Betway. Stort lycka till vid rygg!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Betway – få 1000 kr i bonus!

15 free spins – varje dag i en hel månad

Just nu får du 450 free spins på Fire Joker när du öppnar ett konto hos iGame. Du får 15 free spins med en gång. Efter det får du 15 free spins varje dag i 29 dagar.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2,00
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll