speltips_skribent

Speltips 14/1 Liverpool – Manchester City: Underhållning deluxe!

Toppmatch i Premier League! Kan Liverpool sätta käppar i hjulet för Manchester Citys lagbygge här på Anfield?

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

En intressant batalj ur alla aspekter, helt klart! Manchester City är onekligen urstarka och har sett till att besegra samtliga toppklubbar under den första delen av säsongen. Som bekant slog Manchester City Liverpool med hela 5-0 på Etihad Stadium i början på säsongen. Vi kan därför också förvänta oss ett revanschsuget hemmalag under söndagen – vilket också är en ingrediens – utav många – som kryddar till det här mötet.

Liverpool är fortsatt obesegrade på Anfield men har å andra sidan spelat oavgjort i nästan hälften av sina matcher här. Överraskande nog har dessutom defensiven fungerat felfritt på Anfield, då man faktiskt är det laget i Premier League, som släppt in minst mål på hemmaplan – blott fyra stycken.

Med dem siffrorna i bagaget, är vi helt övertygade om att Liverpool kan se till att besegra den överlägsna ligaettan. Klopp är den perfekta kandidaten till att ta sig an Peps possesion-fotboll, vilket han förmodligen kommer att göra via ett ordentligt presspel. Det är något vi fått bevittna under Klopps tid i Dortmund, men även under hans session i Liverpool.

I vår mening är det, det självklara vinnarkonceptet mot ett Pep-lag, och det tror vi Klopp är väl medveten om. Vi alla är införstådda i att Pep vill ha possesion, det kommer att vara tydligt i den här fighten också, och City kommer också att ha majoriteten av bollinnehavet – precis som de brukar ha. Och det gäller för Liverpool-spelarna att ta jobbet, i samtliga situationer – under hela matchen för att gå segrandes ur den här fighten.

Vi väljer sida

Vi alla har säkerligen nåtts av nyheten om Coutinho, som lämnade Liverpool i dagarna, efter fem år i klubben – och istället kritade på för Barcelona. Det är onekligen så att man blivit av med en världsspelare, men i och med förstärkningen i defensiven, vi tänker givetvis på Van Dijk, och det faktum att man får in en annan spelare som säkerligen är mer villig till att ta jobbet i försvarsspelet, så kan balansen faktiskt bli bättre i detta Liverpool.

Salah förväntas dessutom göra comeback under lördagen efter sina skada, och förväntas forma ett tremannaanfall, tillsammans med Mané och Firmino. Har de spelarna en bra dag på jobbet, så lär de straffa Manchester City i den sista tredjedelen.

För Manchester Citys del missar Jesus matchen, men resterande spelare är tillgängliga vilket innebär att City också formar sitt allra starkaste lag. Det hela handlar egentligen om huruvida Liverpool kommer upp i nivå eller inte, men vi tror på det förstnämnda och att de åtminstone ser till att inte förlora den här fighten.

Vi testar därför en slant på Liverpool (+0,25 asian handicap) till fina 1,88 x insatsen. Vid ett oavgjort resultat blir det vinst på halva spelet. 888sport är spelbolaget!

Få 1000kr i välkomstbonus av 888sport här!  ”betting-link”

Superkampanj: 10,0 i odds för en Manchester City-seger mot Liverpool

Hos Betfair får nya kunder möjligheten att rygga en Manchester City-seger till 10,0 x insatsen – istället för ordinarie 2,25!
Spela på det boostade oddset här.

Speltips:

Speltips: Liverpool (+0,25 asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll