speltips_skribent

Speltips 12/5 Inter – Sassuolo: Kombinationsspel till 1,96!

Inter har fortsatt chans på den sista CL-platsen när det återstår två omgångar att spela för – gör jobbet på lördag och besegrar Sassuolo?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Inter återvände till vinnarspåret igen efter det tunga nederlaget mot Juventus, genom att besegra Udinese med 4-0 i den senaste ligaomgången. Det var aldrig något snack om saken i det mötet utan Inter klev ut på Stadio Friuli med stort självförtroende, och satte i sin tur högsta fart direkt i matchinledningen – en approach vi är inne på att de använder sig av på lördag också.

Inter placerar sig i nuläget på en femte plats i tabellen, och har två poäng upp till Lazio och fjärde platsen. Intressant nog så ställs just Lazio och Inter mot varandra i den absolut sista omgången – nästa vecka. Det mesta talar för att vi får bevittna ett avgörande i det mötet, eftersom att Lazio förväntas besegra Crotone på söndag – och vi förväntar oss givetvis att Inter besegrar Sassuolo också!

Sassuolo har egentligen inget att spela för i de två avslutande omgångarna. Det skiljer trots allt sju poäng mellan de och nedflyttningsstrecket, och därför är Serie A-kontraktet säkrat inför nästa säsong. Därför handlar det enbart om att avsluta säsongen på ett snyggt sätt, och därför är vi inte så säkra på att de mäktar med att plocka poäng i det här mötet.

Noteras Inter för matchens första mål, så är möjligheten stor att luften går ur Sassuolo-spelarna. De har ingen direkt anledning till att offra allt för att ge sig på en vändning vid ett sådant läge – och därför talar det mesta här för att hemmalaget segrar.

Vinner och håller nollan?

Vi förväntar oss att Inter genomför en mycket stabil insats under lördagen. De har endast ett prio i nuläget, och det är att plocka en CL-plats. Det finns inte något Europa- eller Cupspel att fokusera på – och därför har vi svårt att se att de inte ska lyckas med att vinna.

Nu är fallet dessutom sådant att det enda laget som släppt in färre mål än just Inter (sett till siffrorna på hemmaplan) är Juventus. 14 insläppta är ett faktum för hemmalagets del. Det bekräftar onekligen att defensiven varit ett av deras främsta vapen den här säsongen. Och med tanke på att Sassuolo snittar mindre än ett mål per spelad match på resande fot, så har vi alla anledningar till att tro att Inter vinner, men även lyckas hålla nollan!

Hemmaplansfördelen, motivationsfaktorn och klasskillnaden talar för hemmalaget. Det är tre tillräckligt tunga faktorer för att en investering i hemmalaget ska vara aktuell här.

Kombinationsspelet; Inter vinner och håller nollan synas till fina 1,96 x smeten! Oddset finner ni hos spelbolaget Interwetten. Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Betta hos Betsafe – få en boostad välkomstbonus!

Betsafe erbjuder alla nya kunder i Sverige en 100-procentig välkomstbonus – upp till 2000 SEK!
Gå med Betsafe här.

Speltips:

Speltips: Inter vinner och håller nollan
Odds: 1,96
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll