speltips_skribent

Speltips 11/2 Roma – Benevento: Nu lossnar det!

Speltips och odds tips inför söndagens fight mellan Roma och Benevento hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Roma var inför mötet mot Hellas Verona (förra helgen) uppe i sex raka poängtapp i ligaspelet. Väl framme i mötet mot Hellas, bröt man på den negativa trenden, och plockade en efterlängtad seger – en seger vi tror kommer betyda mycket för Roma inför nästkommande utmaningar. Speciellt inför mötet mot Benevento på söndag.

Mötet mot Benevento kommer därför oerhört lägligt, det är vi åtminstone övertygade om. Benevento är som bekant seriens överlägset sämsta lag, och fastän de spelat upp sig en aning på slutet, så är de fortsatt steget sämre än samtliga lag i Serie A. Benevento har trots allt enbart lyckats undvika förlust vid tre tillfällen den här säsongen – det efter 23 spelade omgångar. Sanslösa siffror, som bara måste vara ett bottenrekord.

Tittar vi närmre på Beneventos siffror på bortaplan, kan vi konstatera att de förlorat alla elva matcher. De har samtidigt noterats för tre mål, och släppt in hela 25 baljor. Därför tror vi starkt på en ensidig historia när Roma och Benevento drabbar samman på söndagen.

Segern över Hellas Verona, tror vi ger Roma nya krafter, och nu intar man dessutom Olympiastadion igen, och fansen vill högst troligt att Roma ska noteras för en bergsäker trepoängare. Vi tror därför inte Roma nöjer sig med ett 1-0-resultat, utan känslan säger att de kommer att gå för storkrossen här. Stänker man dit en tidig balja, så lär målen fortsätta att trilla in.

Asianmarknaden testas

Roma har inte noterats för mer än ett mål i en match sedan i december månad, då man besegrade SPAL med 3-1 på hemmaplan. Sedan dess har målskyttet sett någorlunda trögt ut, och därför tror vi söndagens möte kommer oerhört lägligt. Här ska Roma ha goda möjligheter till att få målskyttet att lossna. Dzeko har dessutom gått mållös från två raka ligamatcher nu, och han lär vara sugen på att hamna in målprotokollet igen.

Vi fick bevittna ett flertal Roma-spelare fira segern över Hellas Verona, lite som om det vore en final. Och det ställdes dessutom en fråga till försvararen Manolos kring detta firande. Greken sa att den segern högst troligt var säsongens viktigaste, och just detta, tror vi kan ge Roma en boost av självförtroende, och i sin tur leda de till tre trygga poäng på söndagen.

Därför väljer vi att syna asianmarknaden, och är inne på att det lossnar ordentligt för Roma i det här mötet. Skadeläget ser trots allt ljust ut, och Roma är betydligt bättre än va dem visat upp under den senaste perioden.

Roma (-2,25 asian handicap) testas därför till 1,92 x degen! 888sport är platsen. Stort lycka till vid rygg!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000 kr i bonus!

Coolbet ger nya kunder 1000 kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2,25 asian handicap)
Odds: 1,92
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll