speltips_skribent

Speltips 10/1 Real Madrid – Numancia: Målspelet klickas in

Numancia misslyckades med att göra mål på hemmaplan i det första mötet mot Real Madrid. Men i vår mening ska de fortsatt ha goda chanser till att noteras för minst en balja på Santiago Bernabeu.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Krisen i Real Madrid växer sig allt djupare, och Zinedine Zidanes position i klubben har nog aldrig varit mer ifrågasatt än idag. Efter poängtappet mot Celta Vigo i helgen, placerar man sig nu hela 16 poäng bakom Barcelona – och fjärde platsen i tabellen är fortsatt ett faktum för de vita marängarna.

Real Madrid har haft stora problem i samtliga lagdelar under den aktuella säsongen. Offensiven fungerar onekligen inte, där både Ronaldo och Benzema underpresterar kraftigt. Kroos & Co på mittfältet har samtidigt sett väldigt oinspirerade ut. Dock sticker möjligtvis försvarsspelet ut mest, och det har bokstavligt talat sett bedrövligt ut. Vi fick senast se prov på detta i mötet mot Celta Vigo, men även i El Clasico, där Real Madrid-försvaret knappt joggade tillbaka i en omställning.

Real Madrid har med andra ord stora problem, och huruvida det kommer att ändras, redan den här säsongen är svårt att svara på. Zidane behöver onekligen agera och få fart på samtliga spelare. Annars riskerar fransmannen att bli av med jobbet – ja, även trots den fina perioden han har bakom sig.

Vi kan åtminstone förvänta oss ett Real Madrid-avancemang till kvartsfinalen i Copa del Rey. Man besegrade Numancia med trygga 3-0 på bortaplan, och vi har svårt att se att det övertaget ska vara hotat. Numancia har dock inget att förlora, samtidigt som detta mötet, är höjdpunkten på året för deras del. Vi kan därför förvänta oss ett oerhört motiverat bortalag den här onsdagen.

Numancia nätar

Real Madrid entrade Copa del Rey-äventyret i omgången tidigare, där man lottades mot division 3-gänget Fuenlabrada. I slutändan löste Real Madrid avancemanget någorlunda komfortabelt, men Fuenlabrada var inte helt uträknade efter att de stänkt dit 1-0 på Santiago Bernabeu, i den sista och avgörande matchen. Det blev dessutom ett andra mål för deras del, och som vanligt, ställde man ett stort frågetecken framför Real Madrids försvarsspel, som var oerhört ofokuserade.

Vi förväntar oss samma typ av insats i onsdagens fight. Real Madrid har i princip redan löst avancemanget, och förvänta er att Zidane startar matchen med spelare som Ceballos, Llorente och Vallejo, men möjligtvis också med någon yngre förmåga, från b-laget.

Därför är vi inne på att Numancia bör ha goda chanser till att noteras för minst en balja här. De borde dessutom ha gjort ett redan i det första mötet, men med lite tur lyckades Real Madrid hålla nollan i den matchen. 

Vi testar därför en slant på, BLGM – Ja till fina 2,10 x slanten hos spelbolaget Betfair.

Rygga ditt spel hos Betfair – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Boostad oddsbonus hos Betsafe: 2000kr

Betsafe bjuder alla nya kunder på en förhöjd oddsbonus. Istället för 1000kr, får nya kunder nu hela 2000kr i välkomstbonus.
Gå med Betsafe.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2,10
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll