speltips_skribent

Dagens kupong 4/10: Tre olika odds från Europa League

Vi kombinerar tre olika odds från Europa League, och formar dagens bästa trippel till 4,21 gånger pengarna. Häng på!

BONUSGUIDE: Marknadens bästa oddsbonusar i oktober månad! Hela listan finner ni här.

Twitter Facebook

Bayer Leverkusen – AEK Larnaca, 18:55: 1 (1,37x)

Bayer Leverkusen inledde säsongen genom att förlora sina tre inledande möten i Bundesliga. Sedan väntade Ludogorets i premiäromgången i Europa League, och efter halvtimmen spelad i det mötet låg Leverkusen under med 2-0. Men till allas stora förvåning lyckades de komma tillbaka, och i sin tur vinna matchen i Bulgarien. Slutresultatet skrevs till 2-3, och det var startskottet på en betydligt bättre period för Bayer Leverkusen. Tre segrar på de fyra senaste matcherna är nu ett faktum för den tyska klubben.

I och med segern över Ludogorets, så har Bayer Leverkusen onekligen skaffat sig ett fint utgångsläge i gruppen. På torsdag möter de dessutom ett svagt AEK Larnaca, som alltså föll i premiäromgången mot FC Zurich på hemmaplan. Det resultatet bekräftar enbart att cyprioterna inte räcker till för att utmana om ett avancemang i den här gruppen. Bayer Leverkusen ska helt enkelt vinna den här matchen komfortabelt, allt annat vore en stor överraskning.

Zenit St Petersburg – Slavia Prag, 18:55: 1 (1,76x)

Zenit har inlett säsongen på ett övertygade vis hemma i Ryssland, och infinner sig i dagsläget på en förstaplats i tabellen. Äventyret i gruppspelet i Europa League inledde de genom att spela oavgjort mot FC Köpenhamn på Parken men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att de är som allra starkast här på hemmaplan.

Zenit har hunnit med att spela sex matcher på Saint Petersburg Stadium den här säsongen. Av de sex matcherna har fem stycken resulterat i en seger, samtidigt som de producerat hela 21(!) mål – ett målsnitt som landar på 3,50 mål, per spelad match! Det där är minst sagt löjliga siffror, och därför tror vi heller inte Slavia Prag räcker till här. Möjligtvis kan tjeckerna knipa poäng mot Zenit på hemmaplan, men inte här i Ryssland.

Eintracht Frankfurt – Lazio, 21:00: BLGM – Ja (1,71x)

Eintracht Frankfurt kommer närmst från en viktig seger i Bundesliga, då de endast stod på fyra poäng efter fem spelade omgångar. Hannover besegrades med det fina resultatet 4-1, och det i kombination med att man trots allt besegrade Marseille i premiäromgången i Europa League, tror vi boostar moralen i Eintracht ordentligt inför mötet mot Lazio.

Lazio har varit lite upp och ner i inledningen på säsongen, och är därför också väldigt svårplacerade. Vi är väl medvetna om deras höjd, och deras fina offensiv, men de är samtidigt alldeles för ojämna och för svaga bakåt för att kunna vara pålitliga. Och just av den anledningen tror vi starkt på en öppen och svängig matchbild i det här mötet. Lazio har endast misslyckats med att göra mål vid ett tillfälle den här säsongen, mot Juventus, på Juventus Stadium. De har samtidigt släppt in minst ett mål, i sex av sina åtta inledande matcher. Målspelet känns därför riktigt bra här!

Dagens kupong:

Två hemmasegrar, samt ett målspel från Eintracht och Lazio blir våra tre val, som i sin tur alltså formar Dagens kupong! Dessa tre spel kombinerat betalar mycket fina 4,15 x smeten hos spelbolaget ComeOn! Sätt in 100 kr hos spelbolaget; få 500 att spela för + en beställning från Onlinepizza (värde 150 kr). Erbjudandet hittar du precis här nedanför, ↓

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 400% I BONUS + PIZZA HEMKÖRT!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 4,15
Bolag: ComeOn (400% bonus + pizza)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming