speltips_skribent

Dagens kupong 3/11: En trippel till 4,08 gånger insatsen lyfts fram!

Dagens kupong formas av två odds i La Liga, samt ett ifrån Serie A! Välkomna in.

Twitter Facebook

Leganes – Atletico Madrid, 13:00: 2 (1,72x)

Leganes infinner sig under nedflyttningsstrecket efter tio spelade omgångar, och högst troligt är det där de kommer att placera sig någonstans när vi sammanfattar säsongen 18/19. De är bevisligen inte tillräckligt starka för att etablera sig en bit ovanför nedflyttningsstrecket, och därför har vi svårt att se att laget ska kunna störa Atletico Madrid.

Atletico Madrid noterades som bekant för en 4-0-förlust mot Dortmund för ett par veckor sedan, ett resultat som onekligen väcker en del frågetecken. Det är inte direkt så att Simeones lagbygge förlorar på det viset annars, men de studsade som bekant tillbaka till vinnarspåret i mötet mot Sociedad förra helgen. Den matchen vann de komfortabelt med 2-0, och vi är inne på att de besegrar Leganes på samma vis, komfortabelt.

Real Madrid – Real Valladolid, 16:15: 1 (-1,5 asian handicap) (1,58x)

Real Madrid går möjligtvis inte att lita på i nuläget, men vi tror samtidigt att Santiago Solari kan vara anledningen till att Real Madrid nu tar sig i kragen, och att de i sin tur börjar vinna lite fotbollsmatcher. Julen Lopetegui är ett minne blott, och ett nytt kapitel påbörjades i samband med mötet mot UD Melilla i veckan. Den fighten vann Real Madrid med 4-0, och på lördag bör de ha en god chans till att noteras för en andra raka.

Real Valladolid har som bekant fått en fin start på säsongen, och hittas alltså ovanför Real Madrid i La Liga-tabellen, men som alla förstår, så är det enbart tillfälligt. Vi är helt övertygade om att laget sjunker i tabellen ju längre in på säsongen vi kommer, och samtidigt att Real tar tag i det här nu, och påbörjar sin resa uppåt i tabellen. Real Madrid ska bara besegra Valladolid med minst två mål i det här mötet, speciellt här på Santiago Bernabeu.

Juventus – Cagliari, 20:30: 1 (-1,5 asian handicap) (1,50x)

Juventus vinner fotbollsmatch efter fotbollsmatch, och i nuläget ser det onekligen inte ut att finnas ett lag som kan sätta stopp för dem, speciellt inte i Serie A. Juventus har alltså hunnit med att spela 13 matcher den här säsongen, då räknar vi med mötena i Champions League, av dessa 13 har man vunnit 12, och spelat oavgjort vid ett tillfälle. Det vittnar om en överlägsenhet från Juventus sida.

Vi har därför svårt att se att Cagliari ska bli anledningen till Juventus andra poängtapp. De har förvisso gått obesegrade i tre raka omgångar, och då ställts mot bland annat Fiorentina på bortaplan. Men samtidigt, Juventus är ett helt annat motstånd. Vi räknar därför med att få bevittna en ensidig historia på Juventus Stadium på lördag!

Dagens kupong

Två odds från La Liga, samt ett från Serie A, det är våra val som formar dagens kupong! Och kombinerar vi dessa tre spel, får vi alltså fina 4,08 x insatsen hos Unibet! Det tycker vi helt klart är en fin trippel. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport, via länken nedanför.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 4,08
Bolag: Unibet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming