speltips_skribent

Dagens kupong 23/12: La Liga & Eredivisie i fokus!

Vi siktar in oss på två vinnare den här söndagen – de har identifierats i La Liga och holländska Eredivisie!

Twitter Facebook

Valencia – SD Huesca, 12:00: 1 (1,40x)

Inget snack om saken? Valencia har förvisso fått en tuff start på säsongen och bara lyckats vinna 3 av 16 spelade matcher i La Liga, men! Under de senaste veckorna har vi sett ett Valencia på uppgång, onekligen. Två segrar, samt ett kryss mot Sevilla har skrapats ihop i de fem senaste omgångarna, och den enda förlusten noterades man för på Santiago Bernabeu – inte fy skam!

Samtidigt lirar Valencia på Mestalla på söndag, och de tar sig alltså an jumbon Huesca. Nykomlingen har, som förväntat det jobbigt i Spaniens högsta liga och de har nu gått 15(!) raka matcher, utan att noteras för en seger. Det är ett ordentligt utropstecken, och i sin tur ett kvitto på att de möjligtvis inte räcker till för spel i La Liga.

Känslan säger därför att Valencia bör ha en god chans till att studsa tillbaka på söndag! Därför synar vi den raka ettan!

ADO Den Haag – Feyenoord, 14:30: 2 (1,57x)

Feyenoord har inlett säsongen 18/19 strålande och i sin tur vunnit 11 av 16 matcher i seriespelet. Dock är det ju så att både PSV och Ajax finns i samma serie, och det innebär att det högst troligt inte blir något ligaguld för Feyenoord – detta trots de fina siffrorna man målat upp. Redan efter 16 spelade omgångar infinner sig Ajax 8 poäng före Feyenoord, samt att PSV hittas 10 poäng ovanför.

Feyenoord är med andra ord cementerade på en tredjeplats, och de kommer givetvis att köra på här framöver i hopp om att kunna minska avståndet upp till de två giganterna.

ADO Den Haag hittar vi först på en elfteplats i tabellen, 16 poäng bakom Feyenoord och det avståndet tycker vi bekräftar klasskillnaden som bör råda på söndag. Vi kommer därför att välja Feyenoord sida i det här mötet.

Dagens kupong

En Valencia-seger samt en Feyenoord-seger klickas alltså in, och tillsammans betalar de gängen 2,20x hos spelbolaget Betfair. Det tycker vi är en minst sagt fin dubbel! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Testa Campobet – få 2100 kr i bonus

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr! Det får nya kunder hos svenska Campobet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Dubbel
Odds: 2,20
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming