speltips_skribent

Dagens kupong 2/12: Odds från La Liga Santander!

Vi formar dagens bästa dubbel nere i Spanien den här söndagen – odds från Girona – Atletico & Alaves – Sevilla! Välkomna in.

Twitter Facebook

Girona – Atletico Madrid, 16:15: 2 (1,78x)

Atletico Madrid börjar onekligen komma igång, där främst offensiven sett betydligt bättre ut. Defensiven är som bekant nästan aldrig ett problem hos Atletico-lägret, de släpper fortsatt in väldigt få mål, och är faktiskt det laget som noterats för minst baklängesmål i La Liga.

En positiv nyhet för Atletico är det faktum att Diego Costa är tillbaka, han är ännu inte helt återställd men har, enligt Marca, bett om att få spela söndagens möte. Han nätade som bekant mot Barcelona senast och är en minst sagt viktig pusselbit för Atleticos offensiv. Griezmann mår väldigt bra när brassen/spanjoren infinner sig på banan, då Costa drar på sig mycket uppmärksamhet, vilket i sin tur innebär att Griezmann får betydligt större ytor att jobba på.

Girona är absolut ingen enkel motståndare, men med tanke på att Atletico är uppgång och trots allt bara infinner sig två poäng bakom ligaettan Sevilla, så tror vi alltså de löser tre pinnar på söndag. Spelvärdet är onekligen fint på Atletico, det utnyttjar vi.

Alaves – Sevilla, 20:45: Båda lagen gör mål (1,66x)

Deportivo Alaves placerar sig alltså fortsatt bland de fyra främsta i tabellen, bara tre poäng bakom ligaettan Sevilla. Och givetvis tillhör Alaves kategorin, en av säsongens allra största överraskningar. Laget spelar dessutom med ett stort självförtroende i och med deras säsongsinledning. Därför tror vi mycket väl de kan besegra Sevilla i Vitoria-Gasteiz.

Sevilla är som bekant som allra starkast på hemmaplan, och det är egentligen tack vare deras betydligt mer jämna prestationer på resande fot, som de alltså toppar La Liga-tabellen. Samtidigt som vi konstaterar att Alaves mycket väl kan vinna den här matchen, är vi övertygade om att Sevilla också kan göra det. Det här är i våra ögon en vidöppen tillställning!

Alaves är alltså fortsatt obesegrade på hemmaplan i år, och har endast lämnat planen här, mållösa vid ett tillfälle. Sevilla har samtidigt öst in mål den här säsongen, de snittar nästan 2,0 mål per match i ligaspelet och snittar alltså 3,0 mål per match i Europa League. Därför känns; Båda lagen gör mål, riktigt bra här!

Dagens kupong

En Atletico-seger samt ett målspel, det är en riktigt fin dubbel i våra ögon – och den känns även stabil så här på förhand! De båda spelen betalar 2,95 x insatsen, och oddset hittar ni hos spelbolaget 888sport!

 RYGGA TRIPPELN HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Interwetten – hämta 1000 kr i bonus

Har du ännu inte ett konto hos Interwetten? Då väntar en 100-procentig välkomstbonus på dig.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Dubbel
Odds: 2,95
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming