speltips_skribent

Dagens kupong 12/10: Vi plockar ut tre vinnare från UEFA Nations League

Dagens kupong består av tre odds från UEFA Nations League – en trippel till 5,18 gånger insatsen hos Redbet.

Stor bonusguide: Hämta en odds bonus från vår topplista. Vi listar marknadens bästa oddsbonusar i oktober månad! Hela listan finner ni här.

Twitter Facebook

Belgien – Schweiz, 20:45: 1 (1,43x)

Belgien noterades som bekant för en tredjeplats i sommarens världsmästerskap, och det är givetvis en bekräftelse på att man tillhör det absoluta toppskiktet i fotbollsvärlden. Och det är heller inte så konstigt med tanke på att lirare som Hazard, Mertens, Courtois, Kompany, Meunier och Lukaku representerar landslaget.

Vi är därför helt övertygade om att Belgien vinner Grupp 2 i A-divisionen, framför just Schweiz och Island. Sen påstår vi inte att det blir en enkel fight mot Schweiz på fredag, men efter 90 spelade så bör Belgien stå där som segrare, trots den fina defensiven Schweiz visade upp i sommar. De fick som bekant med sig ett oavgjort resultat mot Brasilien i gruppspelet, men på bortaplan, mot ett sylvasst Belgien, tror vi helt enkelt inte de räcker till. Etta!

Estland – Finland, 20:45: 2 (2,08x)

Fotbollen i Finland mådde inte allt för bra för bara några år sedan. Men efter att Markku Kanerva kritade på som förbundskapten i december månad, 2016, så har de onekligen börjat hitta tillbaka. Det finska landslaget plockade bland annat poäng mot Kroatien och Turkiet i det senaste VM-kvalet, samt besegrade Island. Det är onekligen framsteg.

De två inledande mötena i UEFA Nations League har dessutom resulterat i två segrar för Finland. Ungern och just Estland har besegrats, och trots det faktum att man bara vann över Estland med 1-0 på hemmaplan, så tycker vi fortsatt att chansen är stor till att man vinner även borta i Estland. Det är trots allt bara en resa på 80 km. Håll ett extra öga på Pukki här, den finska anfallaren har fått en fin start på sin session i Norwich och toppar den interna skytteligan.

Grekland – Ungern, 20:45: 1 (1,74x)

Ungern besegrade Grekland på hemmaplan med 2-1, räkna därför med att se ett revanschsuget hemmalag på fredagen. Grekland är trots allt favoriter till att vinna den här gruppen, framför just Ungern och Finland. Estland kommer att infinna sig sist när vi sammanfattar gruppen. Därför tror vi Grekland bör ha en fin chans till att besegra Ungern i det här mötet. De har trots allt ett bättre lag, med spelare som Karnezis (Napoli), Manolas (Roma), Sokratis (Arsenal) och bland annat Mitroglou (Marseille).

I det senaste VM-kvalet slutade Grekland som bekant på en andraplats i grupp H, bakom Belgien men framför, bland annat Bosnien. Det hela ledde till ett playoff, och ett dubbelmöte mot Kroatien, som man dessvärre var steget mindre i. Den andraplatsen är, i våra ögon en bekräftelse på att Grekland är ett duktigt fotbollslag. Därför tror vi de besegrar Ungern.

Dagens kupong:

Tre vinnare, Belgien, Finland och Grekland betalar tillsammans mycket fina 5,18 x insatsen hos Redbet. Och visst känns trippeln väldigt bra på förhand? Helt klart en bra kupong den här fredagen. Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA TRIPPELN HOS REDBET – FÅ 400 KR I FREE-BETS!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport, via länken nedanför.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 5,18
Bolag: Redbet (400 kr free-bet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming