speltips_skribent

Dagens bästa dubbel 23/9: Allsvenskan och Superettan i fokus!

Dagens bästa dubbel är tillbaka på Tipsmedoss.com! Vi synar två vinnare, en från Allsvenskan samt en från Superettan. Välkomna!

Twitter Facebook

Spel nummer 1, Falkenberg – Jönköpings Södra: 1

Falkenberg stormar mot spel i Allsvenskan, och det ser i dagens läge minst sagt väldigt bra ut. De infinner sig på en andra plats i tabellen, sex poäng före Eskilstuna, (3) och åtta poäng före Halmstad (4). Allting tyder därför på att Falkenberg, minst kniper en kvalplats. Vi har onekligen svårt att se att Halmstad ska kunna ta igen gapet med sju omgångar kvar att spela för.

Efter den senaste hemmaförlusten, studsade Falkenberg tillbaka i samband med 3-0-seger över Gefle på bortaplan. Och det tror vi är en viktig detalj inför söndagens möte mot Jönköping. Falkenberg kan nu ta sig an söndagens uppgift, utan den där ordentliga pressen, och det är just då Falkenberg presterar som allra bäst.

Jönköpings Södra har noterats för 23 poäng färre än sin motståndare, och det säger onekligen allting om lagens olika prestationer i år. Det är dessutom så att Jönköping endast plockat ett poäng på sina fyra senaste matcher på resande fot, och vi har därför svårt att se att man ska kunna störa Falkenberg på Falcon Alkolholfri Arena. Vi väljer därför hemmalagets sida, och synar den raka ettan på 1X2-marknaden.

Spel nummer 2, Malmö FF – Kalmar FF: 1

Malmö FF infinner sig inför omgång 22 bara två poäng bakom Norrköping och tredjeplatsen. Som bekant så var gapet betydligt större inför sommaruppehållet, och det är minst sagt ett imponerande jobb Uwe Rösler stått för under hösten.

Malmö FF har radat upp sju raka segrar i Allsvenskan, detta trots att de parallellt spelat ute i Europa. Det faktum imponerar på oss, och det är även ett kvitto på att Malmö har Allsvenskans bredaste trupp. Uwe kommer högst troligt att rotera en aning i söndagens möte mot Kalmar, just med tanke på att Malmö spelade i Europa League så sent som i torsdags. Det har dock inte stört de tidigare, och det lär heller inte göra det här framöver.

Kalmar har samtidigt bara vunnit en match på de fem senaste omgångarna i Allsvenskan. Dagsformen är med andra ord inte den bästa, och man kommer dessutom närmst från ett 0-0-resultat mot Dalkurd på hemmaplan. Att man inte får hål på Dalkurd säger onekligen mycket om hur Kalmar mår idag, och Malmö ska därför bara vinna det här mötet. Den raka ettan synas!

Dagens bästa dubbel:

Falkenberg och Malmö FF blir de lagen som formar dagens bästa dubbel den här söndagen. De två lagen kombinerat betalar fina 2,52 x insatsen – och känns riktigt bra på förhand. Oddset finner ni hos spelbolaget Betsafe. Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 2000 KR I BONUS!

En tung casinobonus väntar – hos Folkeautomaten

Gå med Folkeautomaten idag – och få en 100-procentig bonus, upp till 5000 kr! Du får dessutom 20 gratissnurr vid registrering.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Falkenberg & Malmö FF
Odds: 2,52
Bolag: Betsafe (2000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming