speltips_skribent

Speltips 9/11 Iran – Panama: Vi plockar ut vinnaren!

Speltips och odds inför mötet mellan Iran och Panama hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

nickes

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Unibet sänder matchen – se matchen direkt hos spelbolaget! Det krävs enbart ett positivt saldo.

Portugisen Carlos Queiroz, de flesta känner säkerligen till tränaren från sin session som assisterande tränare i Manchester United, som sedan tog över självaste Real Madrid som huvudcoach. Väl där stannade han enbart i en säsong, men sedan har han hunnit med att gå tillbaka till Manchester United och även tränat Portugals landslag under två år.

Nu är han tränare för det iranska landslaget, och styrt skeppet sedan 2011. Hans facit så här långt? Han har lyckats kvala in sig till VM – två gånger om. En fantastisk bedrift och Iran är onekligen ett intressant landslag att följa. Man har möjligtvis inte de allra bästa spelarna men det finns ett par namn som sticker ut.

Saman Ghoddos tackade som bekant nej till Sveriges landslag och finns med i matchtruppen inför mötet mot Panama. Under tisdagen, blev Östersund-spelaren framröstad till årets Allsvenska anfallare – och givetvis kommer vi att ha ett öga på honom när han spelar i landslaget också.

Iran förlorade inte en enda match i VM-kvalet i Asien – enda landslaget som lyckades med denna bedrift. Man släppte dessutom enbart in två baljor på de tio matcherna.

Iran är ett bättre fotbollslag

Panama står för motståndet i Österrike den här torsdagen och även de lyckades kvala sig in till VM i Ryssland – sitt första VM någonsin. Dock sticker en del fakta ut när vi tittar närmre på hur de lyckades kvala sig in till mästerskapet.

Faktum är att Panama enbart lyckades plocka 13 poäng på de 10 kvalmatcherna, en otrolig låg siffra som alltså räckte till en direktplats till VM. Det var också i den allra sista matchen mot Costa Rica man säkrade biljetten – efter ett sent avgörande i den 87:e matchminuten. Ett fantastiskt resultat för landet givetvis.

Vi tar absolut inget ifrån Panama, men vi är inne på att det trots allt råder en del klasskillnad här. Iran kommer att spela sitt andra raka VM, och det bekräftar onekligen kvalitén i det landslaget. Man har en oerhört rutinerad fotbollstränare som vart vid rodret sedan 2011. Det är ett intressant projekt som hyllats av många experter runt omkring i världen. Därför är vi inne på att Iran drar det längsta strået i det här mötet.

Matchen spelas på neutral mark, som vi tidigare nämnde, i Österrike. Ingen hemmaplansfördel för något av lagen med andra ord. Därför tycker vi en Iran-seger är riktigt intressant här, och spelbolaget Coolbet bjuder onekligen till – 2,25x klickas in! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Unik bonus – sätt in 1000kr, få 2250kr att spela för

BetHard har valt att boosta den klassiska välkomstbonusen! Härligt för oss spelare. Istället för 100 – får ni nu en 125-procentig välkomstbonus.
Gå med BetHard här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,25
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll