speltips_skribent

Speltips 9/10 Island – Kosovo: Målglad tillställning?

Island är på väg att skriva historia. Vid seger blir man klara för spel i VM i Ryssland.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det är egentligen helt otroligt att en liten nation som Island plockar förstaplatsen i gruppen, före bland annat Kroatien, Turkiet och Ukraina – vid seger i den här kampen. Man fortsätter att spela en riktigt bra och effektiv fotboll och det är verkligen en intressant trupp Heimir Hallgrímsson förfogar över.

Kroatien tappade som bekant två poäng i mötet mot Finland och kan nu till och med missa spel i VM. En tuff bortamatch väntar de i Ukraina på måndagskvällen.

Vi har oerhört svårt att se att Kosovo ska kunna hota ett formstarkt Island, i Island. Kosovo har enbart lyckats skrapa ihop ett poäng – och har samtidigt 3-22 i målskillnad. Det oavgjorda resultatet fick man med sig från Finland i den allra första omgången av detta gruppspelet.

Island är möjligtvis inget lag som hänger sex kassar i en match. Men mot ett sådant här dåligt motstånd är chansen stor att man gör åtminstone några mål. Självförtroendet lär vara riktigt högt hos spelarna nu och man lär säkerligen vilja bjuda hemmafansen på en show i den allra sista matchen. Känslan säger att det kommer vara en helt fantastisk stämning på arenan också.

Målspelet klickas in

Som vi tidigare var inne på så är Island inte ett lag som vinner stort. Men här tror vi man åtminstone lyckas stänka dit tre baljor. Vi är därför inne på målmarknaden, där vi hittat ett intressant odds. Island – över 2,5 mål i matchen.

Kosovo har som sagt hunnit med att släppa in 22 mål i gruppspelet. Kroatien slog de med hela 6-0 på bortaplan för ett år sedan. Vi tror möjligtvis inte på samma resultat i den här kampen, men ett 3-0-resultat känns mycket logiskt på förhand.

Kosovo är ett nytt landslag och även fastän de inte är lika dåliga som San Marino och Gibraltar – så är man alldeles för svaga för att kunna stå emot Island. Poängskörden bekräftar onekligen den tesen. Det oavgjorda resultat mot Finland kom dessutom under den perioden då Finland hade det riktigt jobbigt, med väldigt många förluster. Vi är därför helt övertygade om att Island löser linan på över 2,5 mål.

Spelbolaget Coolbet bjuder på ett fint odds här, och ställer ut 1,68 x insatsen. Fungerar perfekt i en dubbel. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med BetHard – dubbla 1250kr till 2500kr!

Dubbla din insättning hos BetHard – just nu får nya kunder 100%, upp till 1250kr.
Gå med BetHard här.

Speltips:

Speltips: Island – över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll